Etro Circe Reed Diffuser - Uniseks osveživač prostorije

Etro Circe Reed Diffuser - Uniseks osveživač prostorije

Etro Eos Reed Diffuser - Uniseks osveživač prostorije

Etro Eos Reed Diffuser - Uniseks osveživač prostorije

Etro Galatea Reed Diffuser - Uniseks osveživač prostorije

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 15.600,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
E54081
Galatea - boginja mirnih mora. Ovaj miris za prostor od Etra je cvetan i svež, prepun cvetova tiare uzgajanih u tropskim i vetrovitim regijama Polinezije.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je Italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odeće i mirisa. Osnovao ju je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podseća da su parfemi, baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači Etro knjigu, jer podstiče naš vid da bismo pričali o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO GALATEA REED DIFFUSER 250ml ROOM REFRESHER Osveživač prostorija 250ml unisex Proizvođač: Etro Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Januar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži