Etro Galatea - Uniseks osveživač prostorije refil

Etro Galatea - Uniseks osveživač prostorije refil

Etro Afrodite - Uniseks osveživač prostorije refil

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E38686
Nazvan po Afroditi, boginji ljubavi, Etrov kućni miris je cvetni i mek. To je simbol elegancije koju karakteriše jasmin, otkrivajući cvetno srce svežih nota.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je Italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odeće i mirisa. Osnovao ju je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podseća da su parfemi, baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači Etro knjigu, jer podstiče naš vid da bismo pričali o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.

ETRO AFRODITE 500ml ROOM REFRESHER REFILL

Osveživač prostorija 500ml uniseks dopuna

Proizvođač: Etro Poreklo: Italija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION d.o.o. Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Novembar 2020. Godina proizvodnje: 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja

Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. U slucaju kontakta sa ocima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.