Masque Milano Madeleine - Ženska parfemska voda

Masque Milano Madeleine - Ženska parfemska voda

Masque Milano Dolceacqua - Ženska parfemska voda

Masque Milano Dolceacqua - Ženska parfemska voda

Masque Milano Petra - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 16.560,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60529
Tajanstvena scena... „Jednog jutra iz Bogartovog filma. U zemlji u kojoj su vratili vreme. Šetate u gomili kao Peter Lorrie, razmišljajući o zločinu. Ona izlazi iz gomile u svilenoj haljini trčeči kao akvarel na kiši. Ovih dana - kaže ona - osećam svoj život. Na plavom zidu od pločica pored pijačne tezge imaju skrivena vrata do kojih te vodi...”
Specifikacija
Brend Masque Milano
Pol Ženski
Baza (base note) Amber, Benzoin, Tamjan, Koža, Mirisava smola, Pačuli
Srce (middle note) Voćne note, Jasmin drvo, Ruža
Glava (top note) Bergamot, Roze biber, Žuta mandarina
Tip mirisa aromaticni, zacinski, citrusni, sveži
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
THE CONCEPT: MUSICAL OPERA (KONCEPT: MUZIČKA OPERA). Brend je zasnovan na italijanskom nasleđu umetnosti, dizajna i „Muzičke opere“. Bočice su deo dizajna, a mirisi su organizovani u Delima, poput Scena u operi. Tokom godina, naši mirisi su bili predstavljeni u nekoliko nagrada i nominacija za „najbolji“, što je mnogo pomoglo da se poveća svest i broj sledbenika našeg brenda širom sveta NOSES AS ACTORS ON STAGE (NOSEVI KAO GLUMCI NA SCENI). Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinačnog mirisa sa različitim parfimerom i ispisivanje imena nosa na bočici i pakovanju. Deklarisani cilj je saradnja sa najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfimerima na svetu – brend je sada prepoznat po tome što ima sposobnost da uoči zvezde u usponu.
MASQUE M. PETRA EDP 35 ML WOMAN Parfemska voda u spreju 35 ml za zene Proizvođac: Masque Milano Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.