Houbigant Essence Rare Collection Privee - Ženska parfemska voda

Houbigant Essence Rare Collection Privee - Ženska parfemska voda

Houbigant Quelques Fleurs Royale Collection Privee - Ženska parfemska voda

Houbigant Quelques Fleurs Royale Collection Privee - Ženska parfemska voda

Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret Collection Privee - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 22.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
H45564
Zatvorite oči i otkrijte tajanstveni vrt, modernu olfaktivnu interpretaciju prelepe bašte, opojne, hipnotičke I bogate notama hiljada cvetova.
Specifikacija
Brend Houbigant
Pol Ženski
Baza (base note) Slez mošusni, Mošus, Sandalovina, Bela ambra
Srce (middle note) Iris, Jasmin drvo, Magnolija, Narcis, Pomorandžin cvet, Vrtna ruža, Ilang-Ilang
Glava (top note) Bergamot, Neroli, Žuta mandarina
Tip mirisa cvetni, sveži
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Sve je počelo sa samo jednom korpom cveća. Jednog dana u Parizu 1775. godine, mladić Jean-Francois Houbigant okačio je znak sa rukom oslikanom korpom cveća nad svojom malom radnjom u ulici Faubourg Saint-Honore. Od samog početka njegovi su mirisi imali naklonost plemstva i kraljevske porodice. Kada je 1793. godine Marie-Antoinette pogubljena giljotinom, nosila je 3 bočice sa parfemom Houbigant u svom korsetu da joj da snagu. U proleće 1815. Napoleon je bio samo tri meseca u Parizu, podigao vojsku i ipak pronašao vreme za kupovinu u Houbigantu. Dve stotine godina kasnije, 1973., Micheal Perris upoznje poslednjeg potomka porodice Houbigant i započinje svoje angažovanje sa kućom Houbigant. Godinama kasnije, porodica Perris postaj evlasnik kuće Houbigant i dobija čast da pokuša da obnovi istorijski brend.
HOUB QUELQUES FLEURS JARDIN SECRET PRIVEE 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml za žene Proizvođač: Houbigant Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži