Caron Infini - Ženska parfemska voda

Caron Infini - Ženska parfemska voda

Caron Pois De Senteur - Ženska parfemska voda

Caron Pois De Senteur - Ženska parfemska voda

Caron Tabac Blond - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
CAR62134
„Maestralan, hrabar miris u kome se intenzitet kože stapa sa puderastim notama karanfila“. Žan ŽAK (Jean JACQUES), CARON-ov interni parfimer. Tabac Blond destabilizuje uparivanje tamnih, zadimljenih akcenta tipično muške kožne note i senzualnog, beskrajno ženstvenog, puderastog karanfila. Čudesno dvosmisleno, ovo uparivanje oscilira između snažnog mirisa kože i mekoće cveta. Prvo dolazi esencija kedra iz Virdžinije, a zatim zemljani akcenti vetivera i pačulija. Veoma tamna mešavina esencije kedra iz Virdžinije, vetivera i pačulija, u kombinaciji sa dimljenim cistus labdanumom i esencijom stiraksa, stvara radikalan kontrast sa njegovim cvetnim srcem, koje se sastoji od bogatog buketa ruže i ilang-ilanga, gde su prirodno začinske note karanfila naglašene klinčićem. Ovaj Tabac Blond je legendarni miris koji ne mari za konvencije!
Specifikacija
Brend Caron
Pol Ženski
Baza (base note) Kedar drvo, Pačuli, Vetiver
Srce (middle note) Karanfil, Koža
Glava (top note) Klinčić, Ruža
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osetljivošću. Pošto je postao parfimer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cveću, pustio je da mu se doživljaj sveta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentovani parfimer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
CARON TABAC BLOND EDP 100ML Parfemska voda u spreju 100ml za žene Proizvođac: Caron Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.