Caron Muguet Du Bonheur - Ženska toaletna voda

Caron Muguet Du Bonheur - Ženska toaletna voda

Caron Musc Oli - Ženska toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 26.400,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CAR71250
Musc Oli je harmonija drva, mošusa, svežine i intenziteta koja oslobađa neverovatno osećanje spokoja i udobnosti. Ovaj parfem se razlikuje od bilo koje druge kompozicije kuće CARON. Pravi 'NLO' za kuću, on predstavlja dva najimpresivnija sastojka u sintetičkoj parfimeriji: cashmeran FF®, izuzetna i višeslojna verzija kašmira, i javanol, najmoćnija od svih molekula sandalovine. Ovaj duo prethodi svežim drvenim notama amberxtreme i operanide. Otkriva svoju drvenu i mošusnu moć uz podršku sinfonife, ekskluzivnog i ultra-modernog mošusa. Sacrasol nežno obavija kašmir svojom mošusnom toplinom.
Specifikacija
Brend Caron
Pol Ženski
Baza (base note) Laktona, Mošus
Srce (middle note) Javanol
Glava (top note) Damask ruža
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osetljivošću. Pošto je postao parfimer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cveću, pustio je da mu se doživljaj sveta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentovani parfimer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
Caron Musc Oli 100ml Edt Toaletna voda u spreju 100ml za zene Proizvođac: Caron Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.