The Woods Collection Essence - Uniseks parfemska voda

The Woods Collection Essence - Uniseks parfemska voda

The Woods Collection Secrets - Uniseks parfemska voda

The Woods Collection Secrets - Uniseks parfemska voda

The Woods Collection Royal Night - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TWC63861
Veličanstven mrak Kad svetlucave zvezde krune mračnu noć U tamnoj tami noći, sumrak i zora plešu ruku pod ruku kao da su u kraljevoj dvorani sa svojim parfemima koji se prepliću dok se kreću u stalnom ritmu. Njegov parfem je mirisao na drvo agar, drvo ćilibara i brezu koji je označavao njegovu snagu i muškost, dok je njen mirisao na ružu i malinu koji su označavali njenu slatkoću i plemenitost koji se spajaju u jedno. Usudite se da se zaljubite u Kraljevsku noć.
Specifikacija
Brend The Woods Collection
Pol Unisex
Baza (base note) Malina, Ruža
Srce (middle note) Koža, Agar
Glava (top note) Drvenasta ambra, Breza, Agar
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Koje su tajne skrivene duboko u šumi? Putujte kroz trnovite šikare, preko divljeg korenja i blatnjavih obala, i otkrićete gde šuma krije svoje blago. Divlje šipražje ustupa mesto visokom boru i hrastu. Sunčeva svetlost se filtrira kroz zasvođene strehe iznad. Prirodni ritmovi šume bruje oko vas. Mirisi slatkog balzama, drvenastog ambera i bogate vanile bora ispunjavaju vaša čula. U tišini šume, ostatak sveta bledi. Kada šuma otkrije svoju tajnu, mi osluškujemo. Pripremite svoja čula za putovanje. Neka vam priroda pokaže put.
THE WOODS COLLECTION ROYAL NIGHT+5ML 100ML EDP Parfemska voda u spreju 100 ml unisex Proizvođač: The Woods Collection Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.