The Perfume Atelier Lime Incense - Uniseks parfemska voda

The Perfume Atelier Lime Incense - Uniseks parfemska voda

The Perfume Atelier The Victor - Uniseks parfemska voda

The Perfume Atelier The Victor - Uniseks parfemska voda

The Perfume Atelier Rose Adriatic - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 23.000,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
TPA74500
Ruža koja se provlači kroz sve note u kombinaciji sa mirisom morske trave momentalno nas seli u primorske ružičnjake gde lagan morski vetar donosi taj slani momenat mirisnom, cvetnom vazduhu. Parfem je svež, prolećno-letnji i univerzalan kada su sve prilike.
Specifikacija
Brend The Perfume Atelier
Pol Unisex
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
SRB The Perfume Atelier je prva srpska niche ekskluzivna parfemska kuća koja posvećuje svoju misiju neverbalnoj komunikaciju putem mirisa i olfaktornom efekatu koji naše mirise čini jedinstvenim iskustvom. Naša inspiracija proizlazi iz bogate srpske tradicije, s vizijom usmerenom ka savremenoj parfemskoj umetnosti i globalnoj prepoznatljivosti. Svaki naš miris je pažljivo komponovana priča koja prenosi snažne emotivne odgovore i sećanja, ističući važnost neverbalne komunikacije u izražavanju stila i individualnosti. Svaki miris koji stvaramo u The Perfume Atelier – u je pažljivo komponovana priča koja se prenosi bez reči. Naši parfemi nisu samo proizvodi, već su iskustvo koje evocira snažne emotivne odgovore i sećanja. Kroz naše mirise, želimo da svetu približimo moć olfaktornog doživljaja i da istaknemo važnost neverbalne komunikacije u izražavanju individualnosti i stila.
The Perfume Atelier Rose Adriatic 50ml EDP Unisex Parfemska voda 50 ml uniseks Proizvođač: The Perfume Atelier d.o.o. Poreklo: Srbija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: April 2024. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.