The Perfume Atelier 011 - Uniseks parfemska voda

The Perfume Atelier 011 - Uniseks parfemska voda

The Perfume Atelier Belgrade - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 23.000,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
TPA74497
Parfem Belgrade predstavlja ništa drugo do moju ličnu viziju i izraz emocija prema gradu u kojem sam provodila vreme kada sam bila devojčica. Sam proces kreiranja trajao je dugo, jer sam želela da stvorim parfem koji će biti jedinstveno uniseks, parfem koji ostavlja utisak na nosiocu, nešto poput "mog ličnog mirisa". Želela sam da se svako oseća posebno noseći ga i da pruži lepu uspomenu svima, omogućavajući svakome da doživi emocije Beograda na svoj način. INSPIRACIJA: Sveži prolećni vetar otvara veliko srce parfema, poput srca grada koji nudi čiste emocije pomešane sa sećanjima začinjenim gorkoslatkim aromama koje odaju počast gradu sa hiljadu lica. KREATIVNI PRISTUP: Parfem je uniseks, blago drvenast, sveže začinjen u zavodljivom buketu jasmina.
Specifikacija
Brend The Perfume Atelier
Pol Unisex
Glava (top note) Kedar drvo, Jasmin drvo, Limeta, Sandalovina, Vanila
Tip mirisa zacinski, cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
SRB The Perfume Atelier je prva srpska niche ekskluzivna parfemska kuća koja posvećuje svoju misiju neverbalnoj komunikaciju putem mirisa i olfaktornom efekatu koji naše mirise čini jedinstvenim iskustvom. Naša inspiracija proizlazi iz bogate srpske tradicije, s vizijom usmerenom ka savremenoj parfemskoj umetnosti i globalnoj prepoznatljivosti. Svaki naš miris je pažljivo komponovana priča koja prenosi snažne emotivne odgovore i sećanja, ističući važnost neverbalne komunikacije u izražavanju stila i individualnosti. Svaki miris koji stvaramo u The Perfume Atelier – u je pažljivo komponovana priča koja se prenosi bez reči. Naši parfemi nisu samo proizvodi, već su iskustvo koje evocira snažne emotivne odgovore i sećanja. Kroz naše mirise, želimo da svetu približimo moć olfaktornog doživljaja i da istaknemo važnost neverbalne komunikacije u izražavanju individualnosti i stila.
The Perfume Atelier Belgrade 50ml EDP Unisex Parfemska voda 50 ml uniseks Proizvođač: The Perfume Atelier d.o.o. Poreklo: Srbija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: April 2024. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.