Ramon Monegal Cotton Musk - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Cotton Musk - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Agar Musk - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Agar Musk - Uniseks parfemska voda

Ramon Monegal Cherry Musk - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 24.000,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
RM61690
Jedna od najlepših stvari u kojima možemo da uživamo u Španiji u martu je cvetanje preko milion stabala trešnje u valle del Jerte, koja dočarava oslikavanje mora belih cvetova uzvišenog mirisa koji će se pretvoriti u plod želje: trešnje. Nemoguće je odoleti iskušenju da je protumačiš, nemoguće je odoleti iskušenju da je umotaš u mošus.
Specifikacija
Brend Ramon Monegal
Pol Unisex
Baza (base note) Drvenasta ambra, Hrastova mahovina, Vetiver
Srce (middle note) Kedar drvo, Jasmin, Bela ruža
Glava (top note) Ribizla, Trešnja, Malina
Tip mirisa vocni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Legat Monegal: Čuvari parfimerijske umetnosti od 1916. godine. Istorija koja obuhvata pet generacija i 100 godina jedinstvenih kreacija koje utiču na pet čula. Ramon Monegal, majstor parfimerije i međunarodno priznati Njuh, bio je pionir u razvoju koncepta mirisne slike, uspevajući da dočara slike kroz mirise. Poput muzičkog dela, parfem Monegal ističe da „miris prethodi i ostaje u odsustvu“. Kao umetnici osme umetnosti, naša strast je stvaranje parfema sa mediteranskom dušom koji nas prenose u daleke zemlje, uzvišene trenutke i nezaboravna sećanja.
Ramon Monegal Cherry Musk 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Ramon Monegal Poreklo: Spanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.