Montale  Intense Café - Uniseks parfemska voda

Montale Intense Café - Uniseks parfemska voda

Montale Black Aoud Intense - Uniseks parfemska voda

Montale Black Aoud Intense - Uniseks parfemska voda

Montale Boisé Fruité - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO27449
Montale Boise Fruite je citrusni drveni miris za muškarce i žene. Ovaj parfem francuskog brenda koji je poznat po svojoj ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije i interesovanja za njihovu očaravajuću istoriju, nudi privlačnu kombinaciju svežine citrusnog voća i dubine vetivera i sandalovine. Kao i svim mirisima brenda Montale, veoma cenjen ali pomalo zagonetan Pierre Montale dao je parfemu Boise Fruite originalan karakter koji evocira čudesni eliksir ili redak čarobni melem. Aromatični sastav Boise Fruite Montale sastoji se od nota Indonezijskog vetivera, gorke narandže (petitgrain), sandalovine iz Misore u Indiji, Italijanskog bergamota i listova ljubičice. Sveobuhvatna aroma kombinuje dominantne aspekte citrusnog voća i drveta sa aromatičnim, zelenim i ozonskim atributima i inspirativno je jedinstvena, savršeno izbalansirana i apsolutno nepogrešiva. Miris Boise Fruite evocira prolećnu dremku u prijatnoj hladovini citrusnog drveća.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Unisex
Baza (base note) Sandalovina, Koreni vetivera
Srce (middle note) Lišće ljubičice
Glava (top note) Italijanski bergamot, Limeta, Lišće mandarine
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima orijentalnog i arapskog stila i njihovoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjer Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema koji je prvo proveo neko vreme u Saudijskoj Arabiji, gde je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito retko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.

MON BOISE FRUITE Edp 50ml Parfemska voda u spreju 50ml unisex

Proizvođač: Montale

Poreklo: Francuska

Uvoznik i distributer: DP LUX DISTRIBUTION d.o.o.Tosin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Novembar 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode.

Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!