Mizensir L`Envers du Paradis - Uniseks parfemska voda

Mizensir L`Envers du Paradis - Uniseks parfemska voda

Mizensir Golden Oud - Uniseks parfemska voda

Mizensir Golden Oud - Uniseks parfemska voda

Mizensir Ideal Oud - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 25.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MIZ69359
„Ideal Oud“ je parfimerov pogled na dve suprotne sirovine, ružu i oud drvo: krhkost i moć sa jedne strane, svetlost i tama sa druge. Da bi stekao kontrolu nad moćnim drvetom ouda, Alberto Moriljas ga je kombinovao sa duetom ruža, bugarskom ružom i centifolijom. Rezultat? Suptilno drvo ouda pretvorilo se u taman i misteriozan cvet, začinjen vatrenim ružinim biberom i šafranom. Oseća se dominantan opojni miris kože i drveta, pojačan papirusovim drvetom i labdanumom. „Ideal Oud“ je podjednako i za žene i za muškarce. Ništa previše nadmoćno ili previše brutalno, već parfem mekan poput svilenog satena na Vašoj koži.
Specifikacija
Brend Mizensir
Pol Unisex
Baza (base note) Labdanum, Papirus
Srce (middle note) Agar, Šafran, Ilang-Ilang
Glava (top note) Bugarska ruža, Roze biber, Vrtna ruža
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
1999. godine Alberto Moriljas (Alberto Morillas) je, zajedno sa svojom suprugom, stvorio brend mirisnih sveća Mizensir. 2015. godine Alberto Moriljas je lansirao Mizensir Parfums; brend u kome Alberto može da kreira više ličnih mirisa, koristeći svoje omiljene materijale i strast za tradicionalno pravljenje parfema. Njegovo ime možda nije zvučno, ali je moguće da ste već nosili jedan od njegovih mirisa. U skoro pedeset godina svoje karijere, Alberto Moriljas je kreirao kultne mirise.
Mizensir Ideal Oud 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođač: Mizensir Poreklo: Svajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.