Mizensir Golden Oud - Uniseks parfemska voda

Mizensir Golden Oud - Uniseks parfemska voda

Mizensir Eau de Gingembre - Uniseks parfemska voda

Mizensir Eau de Gingembre - Uniseks parfemska voda

Mizensir For Your Love - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 25.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MIZ69357
Miris drugoga Vaša ljubav predstavlja preuzimanje rizika. Zamislite miris poljupca, sa svim olfaktornim senzacijama koje doživljavate u tom delu sekunde dok se približavate drugoj osobi. Intimnost kože, topli mošus vrata na liniji kose i voćni, puderasti miris karmina. Sve je tu. Kroz note maline koje dočaravaju šminku, Exaltone© sa svojim čudnim ljudskim mirisom i telesnim zadovoljstvom Cachalox©-a koji je tako blizak ambergrisu. Konačno, za senzualnost kože koja dodiruje kožu u nežnom milovanju, benzoin i Patchouli Coeur dodaju svoju dubinu i slatkoću. U starim danima, nosili su mošus da naznače da traže ljubavnika, a za dobrog ljubavnika se govorilo da je „oštar kao amber“, što znači da su bili obdareni velikom pronicljivošću.
Specifikacija
Brend Mizensir
Pol Unisex
Baza (base note) Pačuli
Srce (middle note) Ambergris, Benzoin
Glava (top note) Exaltone©, Malina
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
1999. godine Alberto Moriljas (Alberto Morillas) je, zajedno sa svojom suprugom, stvorio brend mirisnih sveća Mizensir. 2015. godine Alberto Moriljas je lansirao Mizensir Parfums; brend u kome Alberto može da kreira više ličnih mirisa, koristeći svoje omiljene materijale i strast za tradicionalno pravljenje parfema. Njegovo ime možda nije zvučno, ali je moguće da ste već nosili jedan od njegovih mirisa. U skoro pedeset godina svoje karijere, Alberto Moriljas je kreirao kultne mirise.
Mizensir For Your Love 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođač: Mizensir Poreklo: Svajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.