Gritti Supernova - Uniseks parfemska voda

Gritti Supernova - Uniseks parfemska voda

Gritti Siracusa - Uniseks parfemska voda

Gritti Siracusa - Uniseks parfemska voda

Gritti Mango Aoud - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 29.400,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
GR74277
Priča o dva sveta, eklektična mešavina uspomena, ukusa i mirisa uhvaćenih između Meksika i Indije. Mesto susreta Istoka i Zapada, inspirisano kremastim, sočnim nijansama manga i tamnom stranom ouda, osvetljenih zajedno sa ukusnim akordom vanile i ukrašeno svežim, cvetnim notama guave. IVY KOLEKCIJA Ličnost, strasti i želje Luce Grittija. Najličnija kolekcija Gritti Venetia. Uporni i jaki, baš kao bršljan, ovi parfemi - i njihov tvorac - privlače pažnju i izdvajaju se. Italijanski vizionar, buntovnik, hedonista poziva nas da savladamo umetnost življenja sa dva najnovija extrait de parfum parfema, sa kultnim zlatnim čepovima od 24 karata i smeštenim u luksuzna pakovanja inspirisana ekskluzivnom kolekcijom satova Luce Grittija. Ivy Kolekcija. Italijanska prefinjenost kao što jeste. NOVI LUKSUZ JE ODRŽIV Gritti Venetia podržava prirodu i teži ka održivijim rešenjima iz dana u dan. Naša vlastita proizvodna baza u Bolonji (Italija) omogućava nam da kontrolišemo svaki korak u stvaranju parfema, od ideje do konačnog poliranja boce, i da smanjimo ugljenični otisak korišćenjem lokalnih komponenti. 100% proizvoda je napravljeno sa alkoholom na bazi kukuruza. Više od 90% pakovanja je reciklabilno.
Specifikacija
Brend Gritti
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Agar, Vanila
Srce (middle note) Osmantus, Ilang-Ilang
Glava (top note) Mango, Neroli
Tip mirisa vocni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Svi Gritti mirisi su proizvedeni u Italiji u sopstvenom proizvodnom pogonu u Bolonji, Emilia-Romagna, gde takođe sarađuju sa mnogim vrhunskim parfimerijskim brendovima iz celog sveta. Gritti je jedan od retkih niche proizvođača mirisa u Italiji sa naprednim proizvodnim tehnologijama. Luca Gritti lično kontroliše sve proizvodne procese Gritti Venetia. Od suštinskog značaja za brend jeste da podrži lokalne zanatlije: naručujemo unikatne ručno rađene poklopce i kutije od najboljih italijanskih stručnjaka za luksuzno pakovanje. Takodje Gritti sarađuje sa nekim proizvođačima sirovina sa juga Italije, poznatim po svojim odličnim citrusnim uljima.
Gritti Mango Aoud 100ml Edp Parfemska voda 100ml Unisex Proizvođac: Gritti Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: April 2024. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Zapaljivo.Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta sa ocima isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.