Gritti Siracusa - Uniseks parfemska voda

Gritti Siracusa - Uniseks parfemska voda

Gritti Because I'm Free - Uniseks parfemski ekstrakt

Gritti Because I'm Free - Uniseks parfemski ekstrakt

Gritti Kill The Lights - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 28.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
GR69251
Dolazi sa olujom, grize kao miris njegove kožne jakne koja pamti hiljade milja. Motori urlaju, kolena klecaju, van kontrole ste. Sve ili ništa. Miris prekršioca pravila, jedan jedinstven. Ugasite svetla. Videćete šta dolazi. Suve, oštre note kleke i artemizije spajaju se u puno i bogato kožno srce i naleću na njegove oštre, začinjene nijanse. Gusti akord brezovog katrana se meša sa svežim balzamičnim nijansama mastike kao sumrak sa zorom. Priča za pamćenje.
Specifikacija
Brend Gritti
Pol Unisex
Baza (base note) Breza
Srce (middle note) Koža
Glava (top note) Kleka
Tip mirisa aromaticni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Svi Gritti mirisi su proizvedeni u Italiji u sopstvenom proizvodnom pogonu u Bolonji, Emilia-Romagna, gde takođe sarađuju sa mnogim vrhunskim parfimerijskim brendovima iz celog sveta. Gritti je jedan od retkih niche proizvođača mirisa u Italiji sa naprednim proizvodnim tehnologijama. Luca Gritti lično kontroliše sve proizvodne procese Gritti Venetia. Od suštinskog značaja za brend jeste da podrži lokalne zanatlije: naručujemo unikatne ručno rađene poklopce i kutije od najboljih italijanskih stručnjaka za luksuzno pakovanje. Takodje Gritti sarađuje sa nekim proizvođačima sirovina sa juga Italije, poznatim po svojim odličnim citrusnim uljima.
Gritti Siracusa 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml Unisex Proizvođac: Gritti Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.