Edeniste Cuir Sauvage - Uniseks parfemska voda

Edeniste Cuir Sauvage - Uniseks parfemska voda

Edeniste Jasmin Cruel - Uniseks parfemska voda

Edeniste Jasmin Cruel - Uniseks parfemska voda

Edeniste Vanille Irresistible - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 14.400,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
ED070198
Vanila koja izaziva zavisnost. Ako bismo je nazvali hranom utehe za nos, bili bismo neprecizni. Ovaj svetlosni miris slatkih i gurmanskih vanila iz Madagaskara je mnogo sofisticiraniji... Tajna njegovog sjaja je izvanredan ekstrakt vanile CO2 - onaj koji čuva najnežnije nijanse dragocenog zrna. Kap ruma produbljuje njegove tonove, uvodeći drugu, tamniju dimenziju apsolutne vanile. Aurélien Guichard ističe njene kožne akcente sa drvenim akordom mističnog somalijskog olibanuma i dimnih esencija vetivera sa Haitija. Upotpunite ga sa bilo kojim Lifeboost aktivnim proizvodom i prepustite se svojim čulima.
Specifikacija
Brend Edeniste
Pol Unisex
Baza (base note) Vetiver ulje, Pačuli, Absolut vanile
Srce (middle note) Iris, Orhideja, Puder
Glava (top note) Bergamot, Tamjan, Rum aroma
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Edeniste je okupio najveće stručnjake u svetu parfema i neurologije kako bi stvorio novu kategoriju u parfimeriji: parfemi koji dokazano poboljšavaju emocionalno blagostanje u kombinaciji sa inovativnim Lifeboost® aktivnim esencijama koje su fiziološki testirane. Sada, po prvi put u svetu fine parfimerije, Edeniste je spojio ove molekule koje su podržane više od 35 godina istraživanja, sa svetski poznatim parfimerima i japanskom parfemskom kućom Takasago kako bi stvorili ovu zadivljujuću kolekciju Eau de Parfum i ekskluzivnih aktivnih esencija nazvanih "Lifeboost®". Gledajući dalje od hedonizma prema emocionalnom blagostanju, Edeniste nas vodi na mirisno putovanje u vrt pozitivnih emocija. Edeniste nije samo kolekcija mirisa, već i otelovljenje emocije, poziv na novu filozofiju samopomoći koja može postati način života. Njegovo ime asocira na Raj, zemaljski raj u kojem priroda postiže svoju najčistiju i najbujniju formu, koegzistira u harmoniji i jednostavnosti sa čovečanstvom i dopunjuje se sufiksom '-ist', što je takođe gest 'naučniku' (eng. 'scientist') u proučavanju emocija i 'umetniku' (eng. 'artist'), oslanjajući se na osetljivu kreativnost parfimera.
Edeniste Vanille Irresistible 30ml Edp Parfemska voda u spreju 30ml unisex Proizvođac: Edeniste Poreklo:Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.