Acqua di Parma Signature Zafferano - Uniseks parfemska voda

Acqua di Parma Signature Zafferano - Uniseks parfemska voda

Acqua di Parma Lily of the Valley - Uniseks parfemska voda

Acqua di Parma Lily of the Valley - Uniseks parfemska voda

Acqua di Parma Colonia C.L.U.B. - Uniseks kolonjska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 11.760,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP62814
Lagano, savremeno i blistavo. Colonia C.L.U.B, osnažujući miris koji personifikuje živahne senzacije važnih trenutaka jer ih doživljavate zajedno. Sveobuhvatna, živahna kolonjska voda, Colonia C.L.U.B. hvata uzbudljiv osećaj lakoće u boci. Bergamot i limun donose blistavo otvaranje kolonjske vode, dok note ružičastog i crnog bibera osnažuju svetlu vezu između aromatičnog šisa i ruzmarina u srcu mirisa. Utešna baza kedrovine i mošusa izaziva unutrašnje blaženstvo zajedničkog druženja i uspomena sa krugom prijatelja. Parfem koji je sve o vašem životu, vašoj zajednici, ljudima sa kojima delite tu jedinstvenu vezu koja traje doživotno i ispunjava vas snagom. Oda sticanju poverenja u svaki aspekt svoje jedinstvenosti, kada se osećate kao da ste upravo tamo gde bi trebalo da budete. Colonia C.L.U.B. je tvoja. Colonia C.L.U.B. dolazi u kultnoj bočici Acqua di Parma, obaveznom predmetu osmišljenom pod uticajima Art Deco-a. Sofisticirana tamnozelena nijansa kapice i kutije, koju karakteriše oblik cilindra, odražava aromatične note kolonjske vode. Grb na etiketi naglašava dugu istoriju Maison-a. Lagano, savremeno i blistavo. Colonia C.L.U.B, osnažujući miris koji personifikuje živahne senzacije važnih trenutaka jer ih doživljavate zajedno. Sveobuhvatna, živahna kolonjska voda, Colonia C.L.U.B. hvata uzbudljiv osećaj lakoće u boci. Bergamot i limun donose blistavo otvaranje kolonjske vode, dok note ružičastog i crnog bibera osnažuju svetlu vezu između aromatičnog šisa i ruzmarina u srcu mirisa. Utešna baza kedrovine i mošusa izaziva unutrašnje blaženstvo zajedničkog druženja i uspomena sa krugom prijatelja. Parfem koji je sve o vašem životu, vašoj zajednici, ljudima sa kojima delite tu jedinstvenu vezu koja traje doživotno i ispunjava vas snagom. Oda sticanju poverenja u svaki aspekt svoje jedinstvenosti, kada se osećate kao da ste upravo tamo gde bi trebalo da budete. Colonia C.L.U.B. je tvoja. Colonia C.L.U.B. dolazi u kultnoj bočici Acqua di Parma, obaveznom predmetu osmišljenom pod uticajima Art Deco-a. Sofisticirana tamnozelena nijansa kapice i kutije, koju karakteriše oblik cilindra, odražava aromatične note kolonjske vode. Grb na etiketi naglašava dugu istoriju Maison-a. Lagano, savremeno i blistavo. Colonia C.L.U.B, osnažujući miris koji personifikuje živahne senzacije važnih trenutaka jer ih doživljavate zajedno. Sveobuhvatna, živahna kolonjska voda, Colonia C.L.U.B. hvata uzbudljiv osećaj lakoće u boci. Bergamot i limun donose blistavo otvaranje kolonjske vode, dok note ružičastog i crnog bibera osnažuju svetlu vezu između aromatičnog šisa i ruzmarina u srcu mirisa. Utešna baza kedrovine i mošusa izaziva unutrašnje blaženstvo zajedničkog druženja i uspomena sa krugom prijatelja. Parfem koji je sve o vašem životu, vašoj zajednici, ljudima sa kojima delite tu jedinstvenu vezu koja traje doživotno i ispunjava vas snagom. Oda sticanju poverenja u svaki aspekt svoje jedinstvenosti, kada se osećate kao da ste upravo tamo gde bi trebalo da
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar drvo, Mošus
Srce (middle note) Ruzmarin, Šiso
Glava (top note) Bergamot, Crni biber, Limun, Roze biber
Tip mirisa aromaticni, mošusni, drvenasti
Tip proizvoda Kolonjska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Acqua di Parma, sinonim za kvalitet i eleganciju već više od 100 godina. Ekskluzivna niche parfemska kuća Acqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu starog italijanskog grada, Parma. U maloj radionici parfema, stvoren je moderan, lagan i svež miris, koji je za kratko vreme osvojio i holivudske zvezde. Prvi italijanski Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i kao takav, postao je osnova za nadogradnju svih novih mirisnih kompozicija, ovog must have, italijanskog brenda. Acqua di Parma Colonia Eau de Cologne postao je simbol tridesetih godina prošlog veka, a njegov legendarni izgled u art deco boci i danas ostaje zaštitni znak maison-a. Vremenom, Acqua di Parma, istinski predstavnik italijanskog stila, less is always more, postala je nezaobilazan izbor pripadnika visokog društva.
ADP COLONIA C.L.U.B. 50ml EDC Kolonjska voda 50ml unisex Proizvođač: Acqua di Parma Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.