Neprekidno traganje za suštinom i emocijama - Tiziana Terenzi

U svetu niche parfema brend Tiziana Terenzi poznat je po veličanstvenoj istoriji, veštini i inovativnosti iz kojih su nastali neki od najlepših parfema. Neprekidna potraga za razumevanjem i prikazivanjem emocija kroz mirisne tonove čini suštinu svake kolekcije ove parfemske kuće. Umetnost u bočici, parfemi Tiziana Terenzi mirisi oslikavaju mistično i tajnovito, snagu duše, prirode i vatre. 

 

Inspirisani delima i učenjem Leonarda da Vinčija, Tiziana Terenzi parfemi su osmišljeni i kreirani prema načelima idealne mirisne proporcije.

 

Od ideje do umetnosti

Priča o brendu Tiziana Terenzi počinje u porodičnoj fabrici za proizvodnju voštanih i mirisnih sveća u Riminiju. Umetnost, tradicija i ljubav prema lepotama rodne Italije su vrednosti od velike važnosti za porodicu Terenzi i prenose se sa generacije na generaciju. Suština su svih mirisnih kreacija iza kojih stoji potpis ove italijanske parfemske kuće, čija se jedinstvenost krije u strasti i inovativnosti.

 

San i vizija koje je imao Evelino Terenzi, osnivač kompanije Cereria Terenzi, stvorili su od skromne porodične radionice jedno od najpoznatijih niche imena u parfemskoj industriji. Terenzi proizvodi ulepšavaju mnoge domove, uveličavaju posebne porodične trenutke, naglašavaju individualnost i predstavljaju Italiju magičnom i očaravajućom. Parfemi Tiziana Terenzi su dašak sreće neophodan svakome.

 

“Dobre stvari su lepe, jer je lepo osećati se dobro”

Iako je brend Tiziana Terenzi predstavljen 2012. godine, porodična tradicija i dugogodišnja istorija u parfimerstvu omogućili su naslednicima da nastave san svoga oca. Na čelu poznatog niche brenda nalaze se Tiziana i Paolo Terenzi, koji su odrasli sa istom strašću prema prirodi, slobodi, ljubavi koju im je preneo otac. Kroz sve mirisne kolekcije prikazana je harmonija prirode i istorije, snova i razuma, težnja za lepotom. 

 

Mirisni trag koji ostaje na koži povešće vas na nesvakidašnje mirisno putovanje i otkriti skrivene tajne Italije. Tiziana Terenzi parfemi namenjeni su onima koji žive punim plućima, sanjarima i romantičarima koji sreću pronalaze u svakom novom danu.

 

Ukoliko izaberete parfem ovog brenda, osvojićete uzdahe i komplimente, jer Tiziana Terenzi ističe ono najlepše u vama - vašu individualnost.