Grown Alchemist Hand Wash Tasmanian Pepper, Tangerine, Chamomile - Uniseks tečni sapun za ruke

Grown Alchemist Hand Wash Tasmanian Pepper, Tangerine, Chamomile - Uniseks tečni sapun za ruke

Grown Alchemist Hand Wash Sweet Orange, Cedarwood, Sage - Uniseks tečni sapun za ruke

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 3.720,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
GA62858
Nežni gel za pranje ruku sa sastojcima koji omekšavaju i neguju kožu koji kožu čine temeljno očišćenom, osveženom i umirenom. Ovo sredstvo za pranje ruku sa delikatnim mirisom prožeto je biljnim uljima koja hidriraju bez narušavanja PH ravnoteže kože, dok neguju i štite kožu od nečistoća
Specifikacija
Brend GROWN ALCHEMIST
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kroz razumevanje ćelijske obnove i metabolizma hranljivih materija, Grown Alchemist formuliše proizvode koji predstavljaju novu evoluciju u nezi kože. Naučno-inovativne formule su sposobne da utiču na način na koji telo popravlja i regeneriše kožu. Inovacija proizvoda Grown Alchemist-a je na čelu napretka koji se ostvaruje u oblastima kao što su medicina, ishrana, farmakologija, dermatologija, genetika i psihologija. Kroz holistički naučni pristup, identifikuju mehanizme koji regulišu proces starenja tela i kože. Kao kozmetička kompanija budućnosti, Grown Alchemist posluje u nekoliko profesionalnih disciplina kako bi iskoristili prirodnu sposobnost tela da uspori i u mnogim slučajevima poništi starenje tela, a posebno kože.
GROWN ALCHEMIST HAND WASH HAND AND BODY WASH 500 ml Nežan gel za pranje ruku sa delikatnim mirisom 500 ml Unisex Proizvođac: GROWN ALCHEMIST Poreklo: Australija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.