Grown Alchemist Age Repair serum - Uniseks serum za lice

Grown Alchemist Age Repair serum - Uniseks serum za lice

Grown Alchemist Detox serum Antioxidant + 3 Complex - Uniseks serum za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 6.240,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
GA62825
Ovaj lagani serum bez ulja se brzo upija u kožu. Preporučuje se za svakodnevnu upotrebu za detoksikaciju kože ne samo od tradicionalno ciljanih slobodnih radikala kiseonika, već i onih izazvanih ugljenikom i azotom. Rezultat: koža je duboko detoksifikovana i bolje pozicionirana da apsorbuje i koristi aktivne sastojke iz seruma, ulja i hidratantnih krema.
Specifikacija
Brend GROWN ALCHEMIST
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kroz razumevanje ćelijske obnove i metabolizma hranljivih materija, Grown Alchemist formuliše proizvode koji predstavljaju novu evoluciju u nezi kože. Naučno-inovativne formule su sposobne da utiču na način na koji telo popravlja i regeneriše kožu. Inovacija proizvoda Grown Alchemist-a je na čelu napretka koji se ostvaruje u oblastima kao što su medicina, ishrana, farmakologija, dermatologija, genetika i psihologija. Kroz holistički naučni pristup, identifikuju mehanizme koji regulišu proces starenja tela i kože. Kao kozmetička kompanija budućnosti, Grown Alchemist posluje u nekoliko profesionalnih disciplina kako bi iskoristili prirodnu sposobnost tela da uspori i u mnogim slučajevima poništi starenje tela, a posebno kože.
GROWN ALCHEMIST DETOX SERUM ANTIOXIDANT SKIN CARE SERUM 30ml Lagani serum za lice bez ulja 30ml Unisex Proizvođac: GROWN ALCHEMIST Poreklo: Australija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.