MBR Eyelift Cream - Uniseks krema za oči

MBR Eyelift Cream - Uniseks krema za oči

MBR Eye Injection - Muška krema za oči

MBR Eye Injection - Muška krema za oči

MBR Eyelash Booster - Uniseks serum za oči

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 19.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MBR62270
Serum za jačanje aktivnog rasta za duge, guste, krupne trepavice i pune obrve. Zgušnjava i produžava trepavice Jača koren trepavice Promoviše prirodan rast trepavice Obezbeđuje maksimalnu vlagu Produžuje ciklus rasta dok usporava gubitak dlačica Koristite svako veče nakon čišćenja lica. Četkicom nanesite proizvod na gornju i donju liniju trepavica i ostavite da upije. Možete ga koristiti i za svoje obrve.
Specifikacija
Brend MBR
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
MBR je sredstvo za negu kože napravljeno u Nemačkoj MBR se od 2000. godine nalazi sa sedištem izvan državno priznatog terapeutskog banjskog grada Bad Šleme. Sa svojom istorijom bogatom tradicijom, država Saksonija savršeno razume kako da „kombinuje prošlost sa budućnošću“. Kozmetika iz MBR-a povezuje se kako sa inovacijama, tako i sa tradicijom, efektivnošću i tolerancijom, funkcionalnošću, pouzdanošću i dugotrajnim efektima. MBR je jedinstven, suštinski, dugoročan i individualan. Globalni aktivni princip svih MBR proizvoda proizvodi mnoštvo epidermalnih, dermalnih i kozmetičkih efekata, koji samo zajedno čine savršenstvo ovog izuzetnog brenda. Deo MBR-ove filozofije jeste da se samo koriste najbolji sastojci u najvećoj mogućoj koncentraciji, istovremeno osiguravajući optimalnu kompatibilnost kože uz striktno poštovanje ovih smernica.
MBR EYELASH BOOSTER 3ml - Woman SKIN CARE EYE SERUM Serum za područje oko očiju za žene 3ml Proizvođač: MBR Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Decembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.