Bellefontaine Revitalizing Eye Cream - Muška krema za oči

Bellefontaine Revitalizing Eye Cream - Muška krema za oči

Bellefontaine Cellstemine Eye Contour Perfection Cream - Uniseks krema za oči

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 48.000,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
BEL61238
Opis: Eye Contour Perfection Cream, tretman protiv starenja visoko koncentrovan u matičnim ćelijama runolista i argana, kombinovan sa jedinstvenim kompleksom umirujućih i dekongestivnih aktivnih sastojaka, aktivira mikrocirkulaciju i povećava stopu obnove ćelija. Pojava bora, nadutosti i tamnih krugova oko kontura očiju vidljivo se smanjuje. Koža je sjajna, a kontura očiju izgleda blistavo i mlađe. Način upotrebe: Ujutro i uveče, nanesite na temeljno očišćenu konturu očiju. Nežno masirajte kožu dok se proizvod potpuno ne upije. Ključni sastojci: Edelgen, matične ćelije argana, matične ćelije runolista, kompleks za područje oko očiju
Specifikacija
Brend Bellefontaine
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Peter Yip, tvorac kompleksa Edelgen®, osnovao je Bellefontaine 2006. godine u Henniez-u u Švajcarskoj. Bellefontaine je napravio izuzetan put od jedne lokalne švajcarske prodavnice do jednog od najekskluzivnijih svetskih brendova lepote. Peter Υip, veliki esteta iz važne porodice u Hong Kongu, odrastao je okružen umetnošću. Od ranog detinjstva, Peter Yip se upoznao sa lepotom žena diveći se slikama svog oca, umetnika, gospodina Ping-Sum Yipa. Njihov savršen sklad naterao ga je da sanja o večnoj mladosti. Kao rezultat toga, zainteresovao se za kozmetologiju. Peter Yip živi u Švajcarskoj više od četrdeset godina i za to vreme je stekao renome u svetu kozmetike osnivanjem prestižnih švajcarskih brendova širom azijskog kontinenta. Strastveno zaintrigiran hiljadugodišnjim svojstvima tradicionalnih kineskih biljaka i fasciniran bogatstvom flore koja ga je okruživala u Švajcarskoj; vodio ga je holistički pojam: globalni, totalni pristup lepoti i mladosti.
BELLEFONTAINE CELLSTEMINE EYE CONTOUR PERFECTION CREAM 15ml W.EYE CREAM Visokokoncetrovan anti-aging tgretman za očne konture za žene Proizvođac: Bellefontaine Poreklo: Švajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja: 6 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.