MBR The Cream - Muška krema za lice

MBR The Cream - Muška krema za lice

MBR Overnight Refiner - Uniseks gel krema za lice

MBR Overnight Refiner - Uniseks gel krema za lice

MBR Sensitive Skin Sealer - Uniseks krema za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 27.960,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MBR62327
Intenzivno hranljiva aktivna krema za lice za lako iritiranu ili veoma suvu kožu. Pospešuje regeneraciju kožne barijere Poboljšava površinsku strukturu i otpornost kože Snabdeva kožu lipidima Smanjuje osetljivost kože i umiruje Štiti od uticaja okoline Pruža trajnu hidrataciju i štiti od gubitka vlage Nanesite obilno svakodnevno, ujutru i uveče, nakon čišćenja, otvaranja i tretiranja kože kao završnu negu, i nežno umasirajte.
Specifikacija
Brend MBR
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
MBR je sredstvo za negu kože napravljeno u Nemačkoj MBR se od 2000. godine nalazi sa sedištem izvan državno priznatog terapeutskog banjskog grada Bad Šleme. Sa svojom istorijom bogatom tradicijom, država Saksonija savršeno razume kako da „kombinuje prošlost sa budućnošću“. Kozmetika iz MBR-a povezuje se kako sa inovacijama, tako i sa tradicijom, efektivnošću i tolerancijom, funkcionalnošću, pouzdanošću i dugotrajnim efektima. MBR je jedinstven, suštinski, dugoročan i individualan. Globalni aktivni princip svih MBR proizvoda proizvodi mnoštvo epidermalnih, dermalnih i kozmetičkih efekata, koji samo zajedno čine savršenstvo ovog izuzetnog brenda. Deo MBR-ove filozofije jeste da se samo koriste najbolji sastojci u najvećoj mogućoj koncentraciji, istovremeno osiguravajući optimalnu kompatibilnost kože uz striktno poštovanje ovih smernica.
MBR SENSITIVE SKIN SEALER 50ml - Woman CREAM Krema za lice za žene 50ml Proizvođač: MBR Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Decembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.