MBR Beta Enzyme - Uniseks koncentrat za lice

MBR Beta Enzyme - Uniseks koncentrat za lice

MBR Cytoline Eyecare Firming Concentrate - Uniseks koncentrat za oči

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 12.720,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MBR62259
Efikasna specijalna nega kože za oživljavanje strukture kolagena i elastina sa vidljivim lifting efektom. Jača, učvršćuje i zaglađuje kožu. Intenzivno hidratizira, povećava sposobnost kože da zadrži vlagu. Podržava sopstvene procese regeneracije kože. Stabilizuje otpornost kože i poboljšava strukturu kolagena i elastina, te promoviše stabilnost ćelije. Čini da koža izgleda primetno glatkija, svežija, sa povećanom elastičnošću i vitalnošću. Nanositi svakodnevno, ujutru i uveče, na kožu oko očiju nakon čišćenja i otvaranja. Zatim koristite preporučene proizvode za završnu negu.
Specifikacija
Brend MBR
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
MBR je sredstvo za negu kože napravljeno u Nemačkoj MBR se od 2000. godine nalazi sa sedištem izvan državno priznatog terapeutskog banjskog grada Bad Šleme. Sa svojom istorijom bogatom tradicijom, država Saksonija savršeno razume kako da „kombinuje prošlost sa budućnošću“. Kozmetika iz MBR-a povezuje se kako sa inovacijama, tako i sa tradicijom, efektivnošću i tolerancijom, funkcionalnošću, pouzdanošću i dugotrajnim efektima. MBR je jedinstven, suštinski, dugoročan i individualan. Globalni aktivni princip svih MBR proizvoda proizvodi mnoštvo epidermalnih, dermalnih i kozmetičkih efekata, koji samo zajedno čine savršenstvo ovog izuzetnog brenda. Deo MBR-ove filozofije jeste da se samo koriste najbolji sastojci u najvećoj mogućoj koncentraciji, istovremeno osiguravajući optimalnu kompatibilnost kože uz striktno poštovanje ovih smernica.
MBR CYTOLINE EYECARE FIRMING CONCETRATE 15ml - Woman CONCENTRATE Krema za područje oko očiju za žene 15ml Proizvođač: MBR Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Decembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.