MBR Continueline Three in one Cleanser - Uniseks emulzija za čišćenje lica

MBR Continueline Three in one Cleanser - Uniseks emulzija za čišćenje lica

MBR Foam Cleanser - Uniseks pena za umivanje lica

MBR Foam Cleanser - Uniseks pena za umivanje lica

MBR Enzyme Cleansing Booster - Uniseks pena za umivanje lica

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 26.280,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
MBR61804
Izuzetno nežno sredstvo za piling na bazi enzima, sa efektom čišćenja, za lice. Efikasno rastvara naslage orožnjavanja, sebuma i lipida Aktivira regeneraciju kože Podržava ćelijski metabolizam i promoviše procese detoksikacije Optimizuje sposobnost apsorpcije kože za sledeće proizvode Za matiran i gladak ten Koristite svakodnevno, ujutru i uveče. Stavite prah na dlan, emulgirajte sa malo mlake vode do pahuljasto-nežne pene, nanesite na vlažnu kožu i umasirajte kružnim pokretima. Isperite mlakom vodom nakon približno 2 minuta. Zatim nanesite preporučene preparate sa aktivnim sastojcima i proizvode za završnu negu i nežno umasirajte u kožu. Takođe je pogodan za uklanjanje šminke sa očiju.
Specifikacija
Brend MBR
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
MBR je sredstvo za negu kože napravljeno u Nemačkoj MBR se od 2000. godine nalazi sa sedištem izvan državno priznatog terapeutskog banjskog grada Bad Šleme. Sa svojom istorijom bogatom tradicijom, država Saksonija savršeno razume kako da „kombinuje prošlost sa budućnošću“. Kozmetika iz MBR-a povezuje se kako sa inovacijama, tako i sa tradicijom, efektivnošću i tolerancijom, funkcionalnošću, pouzdanošću i dugotrajnim efektima. MBR je jedinstven, suštinski, dugoročan i individualan. Globalni aktivni princip svih MBR proizvoda proizvodi mnoštvo epidermalnih, dermalnih i kozmetičkih efekata, koji samo zajedno čine savršenstvo ovog izuzetnog brenda. Deo MBR-ove filozofije jeste da se samo koriste najbolji sastojci u najvećoj mogućoj koncentraciji, istovremeno osiguravajući optimalnu kompatibilnost kože uz striktno poštovanje ovih smernica.
MBR ENZYME CLEANSING BOOSTER 80ml - Woman CLEANSER Booster za čišćenje lica za žene 80ml Proizvođač: MBR Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Decembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.