Grown Alchemist Detox Eye Makeup Remover - Uniseks sredstvo za skidanje šminke oko očiju

Grown Alchemist Detox Eye Makeup Remover - Uniseks sredstvo za skidanje šminke oko očiju

Grown Alchemist Gentle Gel Facial Cleanser Travel Size - Uniseks sredstvo za čišćenje lica

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 1.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
GA66350
Efikasno očistite i minimizirajte izgled neujednačenog tona kože ovim nežnim sredstvom za čišćenje lica. Ekstrakti na bazi biljaka alhemiziraju kako bi uklonili nečistoće i pomogli u sprečavanju formiranja vidljivih staračkih pega, a da koži ne oduzmu njen prirodni sadržaj vlage. Efikasno uklanja prljavštinu, višak ulja i nečistoće. Pomaže u smirivanju, umirivanju i hrani kože. Bergamot, kora vrbe i kamilica aktivno dekongestivaju i pilingiraju kožu, čiste prljavštinu i masnoću dok vidljivo zatežu i rafiniraju pore. Prirodno smanjuje nastanak akni i mitesera.
Specifikacija
Brend GROWN ALCHEMIST
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kroz razumevanje ćelijske obnove i metabolizma hranljivih materija, Grown Alchemist formuliše proizvode koji predstavljaju novu evoluciju u nezi kože. Naučno-inovativne formule su sposobne da utiču na način na koji telo popravlja i regeneriše kožu. Inovacija proizvoda Grown Alchemist-a je na čelu napretka koji se ostvaruje u oblastima kao što su medicina, ishrana, farmakologija, dermatologija, genetika i psihologija. Kroz holistički naučni pristup, identifikuju mehanizme koji regulišu proces starenja tela i kože. Kao kozmetička kompanija budućnosti, Grown Alchemist posluje u nekoliko profesionalnih disciplina kako bi iskoristili prirodnu sposobnost tela da uspori i u mnogim slučajevima poništi starenje tela, a posebno kože.
GROWN ALCHEMIST GENTLE GEL FACIAL CLEANSER CLEANSER Travel Size 50ml Nežno sredstvo za čišćenje lica 50 ml Unisex Proizvođac: GROWN ALCHEMIST Poreklo: Australija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.