Bellefontaine Fresh Clarifying Foaming Gel - Uniseks sredstvo za čišćenje lica

Bellefontaine Fresh Clarifying Foaming Gel - Uniseks sredstvo za čišćenje lica

Bellefontaine Eye & Lip Makeup Remover bi phase - Sredstvo za skidanje šminke sa očiju i usana

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 9.000,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
BEL61224
Opis: Zahvaljujući kombinaciji supstanci koje omekšavaju, čiste, hidriraju i stimulišu kožu, ovaj losion je izuzetno sredstvo za skidanje šminke za delikatne predele oko očiju i usana. Čisti, tonira i stimuliše prirodne funkcije kože, pripremajući je za dalju negu i naredno nanošenje šminke. Način upotrebe: Promućkajte bočicu da biste pomešali dve faze i nanesite pamučnom blaznicom na oči i usne. Ključni sastojci: Edelgen, šećerni izomerat
Specifikacija
Brend Bellefontaine
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Peter Yip, tvorac kompleksa Edelgen®, osnovao je Bellefontaine 2006. godine u Henniez-u u Švajcarskoj. Bellefontaine je napravio izuzetan put od jedne lokalne švajcarske prodavnice do jednog od najekskluzivnijih svetskih brendova lepote. Peter Υip, veliki esteta iz važne porodice u Hong Kongu, odrastao je okružen umetnošću. Od ranog detinjstva, Peter Yip se upoznao sa lepotom žena diveći se slikama svog oca, umetnika, gospodina Ping-Sum Yipa. Njihov savršen sklad naterao ga je da sanja o večnoj mladosti. Kao rezultat toga, zainteresovao se za kozmetologiju. Peter Yip živi u Švajcarskoj više od četrdeset godina i za to vreme je stekao renome u svetu kozmetike osnivanjem prestižnih švajcarskih brendova širom azijskog kontinenta. Strastveno zaintrigiran hiljadugodišnjim svojstvima tradicionalnih kineskih biljaka i fasciniran bogatstvom flore koja ga je okruživala u Švajcarskoj; vodio ga je holistički pojam: globalni, totalni pristup lepoti i mladosti.
BELLEFONTAINE EYE & LIP MAKE-UP REMOVER BI-PHASE 80ml Dvofazni čistač za sve vrste šminke, za predeo oko očiju i usne za žene Proizvođac: Bellefontaine Poreklo: Švajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja: 6 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.