Houbigant Fougere Royale-  Muška parfemska voda

Houbigant Fougere Royale- Muška parfemska voda

Houbigant Figuier Noir - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 21.600,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
H67892
Figuier Noir je kreirala Celine Ellena, čuvena ćerka čuvenog oca. Miris posvećen muškim srcima, ohrabrujuća i elegantna, ali u isto vreme kontradiktorna mirisna kompozicija. Figuier Noir je kreacija koja sinergijom sokova stremi ka zvezdama, kombinacijom drvenastih nota ističe verodostojnost sirovina, preplitanjem korenja naglašava autentičnost kolekcije, dok izuzetnim začinima i pulpom crne smokve oblikuje trag koji parfem ostavlja u vazduhu.
Specifikacija
Brend Houbigant
Pol Muški
Baza (base note) Kedar drvo, Pačuli
Srce (middle note) Smokva, Perunika, Jasmin
Glava (top note) Crni biber, Smokvin list
Tip mirisa vocni, zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Sve je počelo sa samo jednom korpom cveća. Jednog dana u Parizu 1775. godine, mladić Jean-Francois Houbigant okačio je znak sa rukom oslikanom korpom cveća nad svojom malom radnjom u ulici Faubourg Saint-Honore. Od samog početka njegovi su mirisi imali naklonost plemstva i kraljevske porodice. Kada je 1793. godine Marie-Antoinette pogubljena giljotinom, nosila je 3 bočice sa parfemom Houbigant u svom korsetu da joj da snagu. U proleće 1815. Napoleon je bio samo tri meseca u Parizu, podigao vojsku i ipak pronašao vreme za kupovinu u Houbigantu. Dve stotine godina kasnije, 1973., Micheal Perris upoznje poslednjeg potomka porodice Houbigant i započinje svoje angažovanje sa kućom Houbigant. Godinama kasnije, porodica Perris postaj evlasnik kuće Houbigant i dobija čast da pokuša da obnovi istorijski brend.
Houbigant Figuier Noir 100ml EDP MAN FRAGRANCE Parfemska voda u spreju 100ml za muskarce Proizvođac: Houbigant Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Oktobar 2022 Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.