Caron Pour Un Homme Le Soir - Muška parfemska voda

Caron Pour Un Homme Le Soir - Muška parfemska voda

Caron Pour Un Homme - Muška toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 14.160,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
CAR069422
Počevši od najkvalitetnije francuske lavande, osnivač kuće CARON, Ernest DALTROFF, imao je smelu ideju da je pomeša sa sastojkom sa drugog kraja olfaktornog spektra: vanilijom. Neočekivana alhemija koja se sada čini kao očigledan izbor. Jedna je sveža i tipično muževna, dok je druga glatka i bogata, i generalno povezana sa ženskim mirisima. Ovaj duo, suptilno pojačan esencijom turske ruže, postepeno otkriva majstorski akord ambera koji kombinuje stiraks, opoponaks i mošus.
Specifikacija
Brend Caron
Pol Muški
Baza (base note) Amber, Mahovina, Mošus, Tonka zrno, Vanila
Srce (middle note) Kedar, Nota žalfije, Korijander, Geranijum, Heliotrope, Ruža, palisandrovo drvo
Glava (top note) Bergamot, Lavanda, Limun, Ruzmarin
Tip mirisa aromaticni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osetljivošću. Pošto je postao parfimer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cveću, pustio je da mu se doživljaj sveta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentovani parfimer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
CARON Pour Un Homme 125ml EDT Toaletna voda u spreju 125ml Proizvođac: Caron Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Jun 2023 Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.