Etro Eos sveća - Uniseks sveća

Etro Eos sveća - Uniseks sveća

Etro Galatea sveća - Uniseks sveća

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E61836
Mirisne sveće imaju efekat jačanja čula kada se njen plamen upali: oči se pune bojom, nos percipira miris, a um postaje opušten kako se stvara spritualni prostor. Ne ostavljajte sveću bez nadzora ili na protoku vazduha. Odrežite fitilj kada je ugašena ako plamen postane previsok. Galatea: odlikuje se cvetnim mirisom tijara cveća.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je Italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odeće i mirisa. Osnovao ju je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podseća da su parfemi, baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači Etro knjigu, jer podstiče naš vid da bismo pričali o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO GALATEA Unisex Candle Parfimisana sveća unisex Proizvođač: Etro Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2022. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.