Organic lavender pillow spray small - Sprej za jastuk

Organic lavender pillow spray small - Sprej za jastuk

Organic lavender pillow spray large -Sprej za jastuk

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 9.480,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
ABP71093
Vreme je za kvalitetan san. Poručite svoj sprej za jastuk, poprskajte ga dva do tri puta i osetite šta zaista znači utonuti u opuštanje i u snove ispunjene mirisima polja lavande.
Specifikacija
Brend A botanical philosophy
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Abp priča počinje na prostranim poljima Tamnjanice, eko plantaži u blizini Bele Palanke, gde se sa posebnom pažnjom gaji organska lavanda koja predstavlja primarni sastojak abp linije. Naša želja je bila da sastojke prirodnog porekla poklonimo našoj koži, zbog čega su svi naši proizvodi bazirani na temelju eteričnih ulja i prirodnih resursa. Za nas, lepota počinje iznutra, a nega i pažnja koju poklanjamo svom telu čini da sjaj koji posedujemo zablista svom svojom snagom. Abp spaja sofisticiranost momenta u kom u sebi uživamo i sebe volimo i snagu koja iz te ljubavi proizlazi, dovoljno moćnu da sebi pružimo jedinstvena, neponovljiva i nezaboravna iskustva. Nekad ljubav prema sebi počinje od samo jednog jednostavnog dodira. Želimo da taj dodir bude nežan, blag i isceljujući. Možda počinjemo s negom kože, ali naša misija je da u svakom našem korisniku probudimo brižljivost, doslednost, otvorenost i predanost prema sebi i na taj način ih podstaknemo da svoje snove probude u stvarnost.
Organic Lavender Pillow Spray 50ml Sprej za jastuk od organske lavande 50ml Proizvođač: ABP doo, Stanoja Glavaša 26/43, 11060 Beograd Prema formulaciji ABP doo proizvodi i pakuje Prima Kozmetika, Beograd Rok trajanja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži