NISHANE British Black Pepper Home Diffuse - Osveživač prostorija

NISHANE British Black Pepper Home Diffuse - Osveživač prostorija

NISHANE Tunisian Fleur D'Oranger Home Diffuser - Osveživač prostorija

NISHANE Tunisian Fleur D'Oranger Home Diffuser - Osveživač prostorija

NISHANE Turkish Rose Home Diffuser - Osveživač prostorija

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 14.520,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
NI69536
Ruža je poznata po tome što ima najvišu frekvenciju, u poređenju sa svim drugim cvećem. Njeni energetski nivoi su previsoki i za njih se zna da su tako blizu frekvenciji koja se oseća dok ste zaljubljeni. Inspirisan vibracijom harmonije, pripadnosti i najvažnije zaljubljenosti u tursku kulturu i zemlje koje su postale dom bezbroj kultura i civilizacija unazad, u svojoj duboko ukorenjenoj istoriji dugoj više od 5000 godina, mirisni difuzer Turkish Rose nudi iskustvo sa motom čiste ljubavi.
Specifikacija
Brend NISHANE
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
NISHANE je prvi i jedini brend parfema niche sa sedištem u Istanbulu koji je veoma poznat u svetu sa izuzetnim pogledom na umetničku parfimeriju. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija. Ovo je ponuda smisla ekskluzivnosti koja proizilazi iz ukorenjene kulture. Mešajući sve akorde iz celog sveta, pridaje se veliki značaj potpunom obraćanju elegantnom ukusu pravih ljubitelja parfema niche. NISHANE veruje da će ljudi lako prepoznati razliku koja svojim mirisima u potpunosti otkriva pravi duh Istanbula. NISHANE kreiranje parfema vidi kao važan oblik umetnosti i stiče veliku reputaciju pričajući s parfemima (kolekcija Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection itd.). Svi parfemi su koncentracija extrait de parfum sa minimalno 30% mirisa u formulaciji osim Colognisé i Safran Colognisé koji su lansirani 2018. i 2019.
NISHANE Turkish Rose Home Diffuser 200ml Osvezivac vazduha 200ml unisex Proizvođač: Nishane Poreklo: Turska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Jun 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.