Etro Afrodite Reed Diffuser - Uniseks osveživač prostorije

Etro Afrodite Reed Diffuser - Uniseks osveživač prostorije

Etro Afrodite Reed Diffuser - Uniseks osveživač prostorije

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 11.220,00 RSD Redovna cena 13.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
E54079
Nazvan po Afroditi, boginji ljubavi, Etrov kućni miris je cvetni i mek. To je simbol elegancije koju karakteriše jasmin, otkrivajući cvetno srce svežih nota.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Pregledate:Etro Afrodite Reed Diffuser - Uniseks osveživač prostorije
Vaša ocena
Etro je Italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odeće i mirisa. Osnovao ju je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podseća da su parfemi, baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači Etro knjigu, jer podstiče naš vid da bismo pričali o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO AFRODITE REED DIFFUSER 250ml ROOM REFRESHER Osveživač prostorija 250ml unisex Proizvođač: Etro Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži