STARCK

STARCK PARIS

Make the air vibrate.

O brendu STARCK

Šta predstavlja brend Starck?

Priča o ekskluzivnom brendu Starck počinje sa jednim od najlepših osećanja, koja se bude u čoveku, a to je ljubav - ljubav prema parfemima. Međunarodno priznati dizajner parfema Philippe Starck pretvorio je ljubav prema jedistvenim mirisima u luksuzne parfeme. Suštinu kreativnosti otkrio je još kao dečak u prodavnici parfema svoje majke. Tada je počeo njegov put neistraženom teritorijom ispunjenom neverovatnim bogatstvom. Parfemi su karta kojom istražujete svet. Zahvaljujući saradnji ove parfemske kuće sa nekim od najuglednijih stručnjaka iz domena parfimerije, nastali su mirisi koji prožimaju sva čula.

Starck - Parfemi koji pričaju priču

Parfemi poseduju neverovatno moć da ispričaju izvanrednu priču, koja nas vodi u drugi svet, neki novi nivo između beskraja i očaranosti. Pored hemije i nauke, u proizvodima brenda Starck oslikani su poezija, osećanja, uzajamnost i ljubav. Unikatni parfemi stvaraju čulnu i senzualnu vezu, koja budi iskrene emocije - ovi parfemi čine zbirku pesama čiji su stihovi zanosne mirisne note. Kreatori parfema nastojali su da stvore nešto što bi se moglo opisati kao sentimentalno, jer Vaša priča zaslužuje da bude ispisana najlepšim mirisnim rečima.

Svetlo, tama, beskraj i misterija

Starck parfemi inspirisani su snovima, večnošću i senkama. Da li možete pretpostaviti kako miriše noć? Kako miriše svetlost? Među pažljivo odabranim aromatičnim notama se kriju odgovori i dodir večnosti. Bez svetlosti i tame ništa ne bi moglo da postoji, Svetlost i tama predstavljaju magiju u svom najlepšem obliku.

Eksperimentisanje bez ikakvih ograničenja sa retkim i izuzetnim sastojcima dovelo je kreatore parfema do neočekivanih mirisa kako bi se na nesvakidašnji način istakla Vaša lepota. Svakim novim nanošenjem parfema naći ćete se negde između snova i realnosti. Iz inspiracije ka spajanju suprotnosti - svetla i tame, žena i muškaraca, nastala je umetnost u bočici.


Testimonials

,, Stark parfeme koristim zbog njihove unikatnosti i koliko su postojani i posebni govori činjenica da je meni najčešće postavljeno pitanje – Koji ti je to parfem? Mnogo lepo miriše ‘’. Jasmina Budić, Beograd
,, Ovo je nešto više od parfema. Ovo je umetnost. Oni predstavljaju one parfeme koji postanu omiljeni deo vašeg svakodnevnog života ‘’.Bogdan Ilić
,, Omiljeni Starck parfem mi je Magique. Obožavam preplitanje mirisnih nota đumbira i jasmina ‘’.Vesna Kalić, Beograd

Postavi opadajući smer

3 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer

3 stavke

po stranici