Amouage

AMOUAGE

A passion for beautiful creations.

O brendu Amouage

Amouage je luksuzna međunarodna kuća mirisa, najpoznatija po stvaranju parfema koje krase elegantne mirisne note namenjene ženama i muškarcima koji žele da osete eleganciju i prefinjenost jednim mirisom.

Iako se danas sedište ove luksuzne kuće nalazi u Evropi, njeni koreni sežu daleko na Srednji Istok. Parfemska kuća Amouage je osnovana 1983. godine. Osnovao ju je Sultan Omana, države gde je Amouage kuća mirisa i osnovana, Sayyid Hamad bin Hamoud al bu Said.

Koristeći samo i isključivo visokokvalitetne prirodne sastojke u svojim proizvodima, Amouage pravi parfeme prve klase. Amouage parfemska kuća je svoju reputaciju deluxe stekla širom sveta unoseći inovativnu modernost i istinsku umetnost u sve svoje kreacije.

Pored parfema po kojima su najprepoznatljiviji, Amouage pravi i kupke, losione, sapune, kreme za ruke i telo i sprejeve za kosu - sve ono što može zarobiti Vaša čula opojnim i zanosnim mirisima.

Amouage - ikona u svetu luksuznih parfema

Ono što odlikuje parfmesku kuću Amouage je spoj Istoka i Zapada, koji zajedno definišu avangardnu raskoš prepoznatljivu u celom svetu. Mirisi Amouage parfema predstavljaju sofisticirani potpis koji svedoči o izvanrednoj zanatskoj izradi, kvalitetu sastojaka i kreativnom karakteru samih parfema.

Pored senzacionalnih mirisa koji mame uzdahe i poglede, i Amouage parfemske bočice odišu umetnošću. Ručno izrađene, bočice ovog brenda su dizajnirane tako da se lako prepoznaje koji je parfem namenjen damama, a koji gospodi.

Naime, bočica za ženski parfem je napravljena u obliku palate Ruwi Mosque u Muskatu, dok je bočica muškog parfema napravljena u obliku Khanjar-a, ceremonijalnog mača kojeg nose muškarci Omana.

U moru magičnih mirisa, pronađite onaj koji ide uz Vaš karakter i ogrnite se aromom luksuza i raskoši, ostavljajući dugotrajan trag za sobom!


Testimonials

,, Amouage Epic man je moj omiljeni parfem već dugi niz godina, kao i Belodore parfimerija gde uvek budem rado dočekan ‘’.Ivan Mileusnić, plesač, Beograd
,, Mirisi starih, lepših vremena, a u isto vreme moderni i sofisticirani – zato volim i koristim njihove parfeme ‘’.Milena Dabić
,, Inderlude koristim sigurno preko pet godina, čak me i ljudi prepoznaju po njemu, kvalitet i postojanost, a zatim i najlepše note Irisa ‘’.Jovan Kesić

Najprodavaniji proizvodi ovog brenda
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 63

Page
po stranici
 1. Amouage Rose Incense - Ženska parfemska voda
  Rating:
  0%
  Cena već od 38.880,00 din. Redovna cena 43.200,00 din.
  Brzi pregled
 2. Amouage Renaissance collection - Uniseks poklon set
  Rating:
  0%
  Cena već od 22.140,00 din. Redovna cena 24.600,00 din.
  Brzi pregled
 3. Amouage Modern Man - Muški poklon set
  Rating:
  0%
  Cena već od 16.632,00 din. Redovna cena 18.480,00 din.
  Brzi pregled
 4. Amouage Interlude 53 - Muški parfem
  Rating:
  0%
  Cena već od 46.440,00 din. Redovna cena 51.600,00 din.
  Brzi pregled
 5. Amouage Secret Garden Sample Set - Ženska parfemska voda Sample Set
  Rating:
  0%
  Brzi pregled
 6. Amouage Interlude - Muški set parfemskih voda za putovanje
  Rating:
  0%
  Cena već od 20.520,00 din. Redovna cena 22.800,00 din.
  Brzi pregled
 7. Amouage Crimson Rocks - Ženska parfemska voda
  Rating:
  0%
  Cena već od 32.400,00 din. Redovna cena 36.000,00 din.
  Brzi pregled
 8. Amouage Meander - Muška parfemska voda
  Rating:
  0%
  Cena već od 32.400,00 din. Redovna cena 36.000,00 din.
  Brzi pregled
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 63

Page
po stranici