Amouage Imitation - Ženska parfemska voda

Amouage Imitation - Ženska parfemska voda

Amouage Bracken - Ženska parfemska voda

Amouage Bracken - Ženska parfemska voda

Amouage Honour - Ženska parfemska voda

U početku će vaša čula očarati začinjenim biberom, aromatičnim korijanderom i svežom rabarbarom. Dok se srce mirisa otvara, otkriva slatki đurđevak, nežni jasmin, gardeniju, tuberozu i karanfil. Osnovne note pružiće vam akorde od nežne kože, očaravajućeg tamjana, opoponaksa, vetivera i ambera. Amouage Honour je počast pravoj ljubavi u priči o Madam Butterfly. Pučinijeva opera govori tragičnu priču o japanskoj gejši. Honour je prikaz čiste lepote, osuđene ljubavi i neispunjene želje. Prema rečima kreativnog direktora Amouage-a, Christophera Chonga, to je "beli cvet sa tamnim srcem". Miris je lansiran 2011. Kompoziciju su kreirali Alekandra Carlin i Violaine Collas.

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 28.800,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
AM11360

U početku će vaša čula očarati začinjenim biberom, aromatičnim korijanderom i svežom rabarbarom. Dok se srce mirisa otvara, otkriva slatki đurđevak, nežni jasmin, gardeniju, tuberozu i karanfil. Osnovne note pružiće vam akorde od nežne kože, očaravajućeg tamjana, opoponaksa, vetivera i ambera.

Amouage Honour je počast pravoj ljubavi u priči o Madam Butterfly. Pučinijeva opera govori tragičnu priču o japanskoj gejši.

Honour je prikaz čiste lepote, osuđene ljubavi i neispunjene želje. Prema rečima kreativnog direktora Amouage-a, Christophera Chonga, to je "beli cvet sa tamnim srcem". Miris je lansiran 2011. Kompoziciju su kreirali Alekandra Carlin i Violaine Collas.

Specifikacija
Brend Amouage
Pol Ženski
Baza (base note) Amber, Miris tamjana, Koža, Opoponak, Vetiver
Srce (middle note) Karanfil, Gardenija, Jasmin drvo, Đurđevak, Tuberoza
Glava (top note) Korijander, Biber, Lišće rabarbare
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

Amouage crpi inspiraciju iz bogate i raznovrsne baštine svog mesta porekla - Sultanata Omana.

Brend je osnovao 1983. godine Njegova ekselencija Saiiid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, član omanske kraljevske porodice, na osnovu svoje odluke da oživi slavu arapskih mirisa. Filozofija brenda je stvaranje parfema sa istinskom umetničkom vrednošću.

Amouage strogo bira samo najbolje egzotične sastojke, uključujući srebrni tamjan iz Omana, jedinstvenu Omansku ružu i mirtu. Niche parfemi kompanije Amouage sastavljeni su u Grasseu, u Južnoj Francuskoj, koji se smatra svetskom prestonicom parfema i na taj način daje garanciju najviših standarda. Parfemi zatim putuju u Oman na proizvodnju, gde maseracija sastojaka traje oko dva meseca.

Za kraj, svi Amouage parfemi prolaze provere najvišeg kvaliteta i pakuju se gotovo isključivo ručno.

AMOUAGE HONOUR 50ml EDP

Parfemska voda 50ml za žene

Proizvođač: Amouage

Poreklo: Velika Britanija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Novembar 2020. Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!