Amouage Lineage - Ženska parfemska voda

Amouage Lineage - Ženska parfemska voda

Amouage Overture - Ženska parfemska voda

Amouage Overture - Ženska parfemska voda

Amouage Guidance - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
AM69500
Amouage Guidance je omamljujuća i moderna verzija čuvene Amouage kombinacije – ruža, tamjan i ambergris. Guidance se čita kao pesma, miriše kao zagrljaj i daje utehu i mudre reči.
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Ženski
Baza (base note) Akigala drvo, Ambergris, Cistus creticus, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Sambac jasmin, Osmantus, Ruža, Šafran
Glava (top note) Miris tamjana, Lešnik, Kruška
Tip mirisa amber, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
"Amouage crpi inspiraciju iz bogate i raznovrsne baštine svog mesta porekla - Sultanata Omana. Brend je osnovao 1983. godine Njegova ekselencija Saiiid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, član omanske kraljevske porodice, na osnovu svoje odluke da oživi slavu arapskih mirisa. Filozofija brenda je stvaranje parfema sa istinskom umetničkom vrednošću. Amouage strogo bira samo najbolje egzotične sastojke, uključujući srebrni tamjan iz Omana, jedinstvenu Omansku ružu i mirtu. Niš parfemi kompanije Amouage sastavljeni su u Grasseu, u Južnoj Francuskoj, koji se smatra svetskom prestonicom parfema i na taj način daje garanciju najviših standarda. Parfemi zatim putuju u Oman na proizvodnju, gde maseracija sastojaka traje oko dva meseca. Za kraj, svi Amouage parfemi prolaze provere najvišeg kvaliteta i pakuju se gotovo isključivo ručno."
AMO GUIDANCE 100ml EDP Parfemska voda 100ml za zene Proizvođač: Amouage Poreklo: Oman Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.