Amouage Opus XV King Blue - Uniseks parfemska voda

Amouage Opus XV King Blue - Uniseks parfemska voda

Amouage Opus XIV Royal Tobacco - Uniseks parfemska voda

Amouage Opus XIV Royal Tobacco - Uniseks parfemska voda

Amouage Opus XIII Silver Oud - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 54.600,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
AM69176
Prodorni pačuli i dimni cipriol zbunjuju čula. Umesto gornje note, pojavljuje se raznolikost drvenastih tonova, najavljujući intenzivno razvijanje. Predivno bogat Oud Assam pleše u skladu s kožnom madagaskarskom vanilom, dok breza, kastorum i gajak drvo ostavljaju svoje tragove na koži, stapajući se u beskonačni završetak. Inspirisan pojmovima haosa, strasti i destrukcije izraženim u Stendalovom "Crvenom i crnom", Silver Oud je manifestacija napetosti između idealizma i realizma, kontradikcije između razmišljanja i osećanja, i moći želje.
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Unisex
Baza (base note) Breza, Kastoreum, Gajak drvo
Srce (middle note) Ud iz Asama, Madagaskarska vanila
Glava (top note) Cipriol, Pačuli, Kedar iz Virdžinije
Tip mirisa amber, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
"Amouage crpi inspiraciju iz bogate i raznovrsne baštine svog mesta porekla - Sultanata Omana. Brend je osnovao 1983. godine Njegova ekselencija Saiiid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, član omanske kraljevske porodice, na osnovu svoje odluke da oživi slavu arapskih mirisa. Filozofija brenda je stvaranje parfema sa istinskom umetničkom vrednošću. Amouage strogo bira samo najbolje egzotične sastojke, uključujući srebrni tamjan iz Omana, jedinstvenu Omansku ružu i mirtu. Niš parfemi kompanije Amouage sastavljeni su u Grasseu, u Južnoj Francuskoj, koji se smatra svetskom prestonicom parfema i na taj način daje garanciju najviših standarda. Parfemi zatim putuju u Oman na proizvodnju, gde maseracija sastojaka traje oko dva meseca. Za kraj, svi Amouage parfemi prolaze provere najvišeg kvaliteta i pakuju se gotovo isključivo ručno."
AMO OPUS XIII SILVER OUD 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Amouage Poreklo: Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2023. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.