Amouage Opus XIV Royal Tobacco - Uniseks parfemska voda

Amouage Opus XIV Royal Tobacco - Uniseks parfemska voda

Amouage Opus VII Reckless Leather - Uniseks parfemska voda

Amouage Opus VII Reckless Leather - Uniseks parfemska voda

Amouage Opus XII Rose Incense - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 41.400,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
AM67656
Radosna i grimizna ruža Damaska postavljena na vrh Hiperapsoluta tamjana, talasi vanile koji se prepliću sa gorkim krhotina smirne, noćne kapi crnog mastila koje se sudaraju sa citrusnim prugama Elemija, Opus XII predstavlja izučavanje kako ruže tako i tamjana, gurajući ih svako posebno do neistraženih teritorija i izvlačeći nemilosrdno novi pristup inače klasičnom akordu. Inspirisan misterijom iza pupoljka ruže Orsona Velsa, Opus XII je amberasta i poentilistička konstelacija blistavih trenutaka koji naviru i vraćaju se iz dubina sećanja, primoravajući nas da verujemo da uprkos našem poznavanju sadašnjosti, sećanja iz detinjstva zauzimaju čvrsto utemljenje za naše postojanje.
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar drvo, Mirisava smola, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Suederal, Tamjan Resinoid, Miris tamjana
Glava (top note) Elemi, Miris tamjana, Akord crnog mastila
Tip mirisa amber, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
"Amouage crpi inspiraciju iz bogate i raznovrsne baštine svog mesta porekla - Sultanata Omana. Brend je osnovao 1983. godine Njegova ekselencija Saiiid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, član omanske kraljevske porodice, na osnovu svoje odluke da oživi slavu arapskih mirisa. Filozofija brenda je stvaranje parfema sa istinskom umetničkom vrednošću. Amouage strogo bira samo najbolje egzotične sastojke, uključujući srebrni tamjan iz Omana, jedinstvenu Omansku ružu i mirtu. Niš parfemi kompanije Amouage sastavljeni su u Grasseu, u Južnoj Francuskoj, koji se smatra svetskom prestonicom parfema i na taj način daje garanciju najviših standarda. Parfemi zatim putuju u Oman na proizvodnju, gde maseracija sastojaka traje oko dva meseca. Za kraj, svi Amouage parfemi prolaze provere najvišeg kvaliteta i pakuju se gotovo isključivo ručno."
AMU Opus XII Rose Incense 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Amouage Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.