The Different Company

Find the perfume that suits you.

O brendu Different Company

Parfemska kuća The Different Company istakla se kao jedan od proizvođača ekskluzivnih i luksuznih parfema i kolonjskih voda na tržištu. Podstaknuti znanjem i strašću, kreatori ističu strpljenje kao najvažniji motiv njihovog jedinstvenog brenda - strpljenje. U čemu se krije tajna uspeha kompanije?

The Different Company svojim unikatnim parfemima želi da prikaže lepotu življenja - vreme se ne može uhvatiti, već samo proživeti, strastveno i osećajno. Na istom tragu, parfemi iz njihove kolekcije predstavljaju rezultat prirode. Kreatori obilaze svet tragajući za najređim i naboljim sastojcima, koje priroda može da ponudi kako bi svaki parfem bio izuzetan. U ovoj parfemskoj kući se osluškuje priroda i veruje da svaka materija ima dušu, zbog čega je važno pružiti slobodu svakom sastojku kako bi kreirali savršenstvo.

Parfemi kao svojevrsno umetničko delo

U parfemskoj kući The Different Company parfemima sve pristupa kao svojevrsnim umetničkim delima. U svakoj bočici se nalazi jedinstven, nežan i krhk proizvod. Kreiranje parfema predstavlja beskonačno mirisno putovanje. Autori parfema nastoje da shvate suštinu sreće i nežnosti i to pretoče u zanosan parfem.

Osnivači francuske kompanije bili su podstaknuti idejom stvaranja brenda, koji će lukuz pretvoriti u parfimeriju izuzetnih mirisa i pretvoriti ih u istinsku umetnost. Sloboda bez ograničenja i osećaj izuzetnosti duboko su utkani u srž ovog brenda, što mu omogućava da stvara retke i raskošne mirise. Vizuelni identitet u potpunosti prati viziju brenda, te su tako nastale elegantne i prepoznatljive bočice. Moderna pakovanja omogućavaju Vam da parfem uvek imate kraj sebe, zbog čega su osmišljene kutije manjih dimenzija.

Drugačiji pristup luksuzu

Sloboda stvaranja predstavlja veliki dokaz uspeha kompanije i veliki izazov, koji kreatori vešto prevazilaze. Kolekciju od 27 parfema potpisuju najugledniji i međunardono priznati dizajneri parfema.

Lukuz znači biti različit, biti poseban. Brend The Different Company posvećen je stvaranju mirisa bez kompromisa u pogledu izuzetnosti sastojaka i njihovoj kombinaciji. Jedinstveni tim umetnika zaslužan je potražnju unikatnih parfema u brojnim zemljama sveta.


Testimonials

,, Moj omiljeni – Pure eVe, baršunast, čist i pre svega nežan miris, koji se kasnije razvija u blago slatkastu aromu. Obožavam ga zato što mi tokom celog dana daje onaj osećaj kao da sam upravo izronila iz mirisne kupke ‘’.Marina Petrović, Beograd
,, Hvala Vam što pratite svetske trendove i što je ovaj predivni parfem Al Sahra, u isto vreme kada i u svetu stigao na naše tržište ‘’.Milica Milojević, Kragujevac
,, Ovaj parfem je sve – drvenast, topao, začinjen, a opet tako svež, i nešto što se može nositi svaki dan na posao ‘’.Jana Bogdanović, Pančevo