Tiziana Terenzi Andromeda - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Andromeda - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Ecstasy - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Ecstasy - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Afrodite Anniversary Collection - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TT36621
Ova kreacija inspirisana je čudesnim mediteranskim pejzažom okruženim belim plažama i visokim liticama, koji se izdvajaju iz prozirnih i blistavih voda mora oko ostrva Kipra, mitskog rodnog mesta boginje Afrodite. Prelepa boginja predstavlja divlju i nekontrolisanu snagu ljubavi, strasti i zavođenja, sposobnu da ujedini i prihvati elemente suprotstavljenih priroda, muškarca i žene, snage i ljubaznosti, strasti i slatkoće. Kreacija se otvara začinjenom cvetnom aromom, sa hipnotičkim dahom misterije. Cvetovi jorgovana grle ružičasti biber i zatim se blago pretapaju u jaku slatkoću vanilinih bobica, koju ističu bela breskva i bela ribizla. Ovaj neposredni, fascinantni buket vodi pravo u dubine vašeg unutrašnjeg bića. Ponovo otkriva onu praiskonsku i primarnu silu koja se zasniva na bogatstvu čarobnih i očaravajućih cvetova poput tuborose absolute, u kontrapunktu neroli i iris, a zauzvrat zaslađen ljiljanima i geranijumom koji okružuju dragoceni zavodljivi feromon.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Grey ambre, Pačuli, Feromoni, Sandalovina, Beli mošus
Srce (middle note) Geranijum, Perunika, Đurđevak, Neroli, Absolut tuberoze
Glava (top note) Jorgovan, Roze biber, Bela breskva, Bela ribizla, Zrna vanile
Tip mirisa cvetni, slatki
napišite sopstvenu recenziju
Pregledate:Tiziana Terenzi Afrodite Anniversary Collection - Uniseks parfemski ekstrakt
Vaša ocena

Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su samo za one koji vole potpuno da se udube u život, neustrašivo doživljavajući njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajner i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njena sofisticiranost i ljubav prema "prelepoj eleganciji" izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzijevog umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnije ručno-duvano italijansko staklo, drvene umetke ili zatvarače od retkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovedač, njegova filozofija je da "sastavlja lepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom sveta na mnogim putovanjima. 

TT AFRODITE ANN.COLL. 2020 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex

Proizvođač: Tiziana Terenzi

Poreklo: Italija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Januar 2020.

Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja

Sastav: Označen na ambalaži

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote.Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode.

Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!