Annayake Miyabi - Ženska toaletna voda

Annayake Miyabi - Ženska toaletna voda

Annayake An`na - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
AN17231

AN'NA ANNAYAKE je čipre, voćna, cvetna harmonija za današnju ženu, diskretna i pametna, nežna i nasmejana. AN'NA miris zadivljuje od samog početka svežim, voćnim otvaranjem notama crne ribizle i mandarine. Nakon smelosti dolazi šarm, koji prenosi bogato i velikodušno cvetno srce sastavljeno od ruže, tuberoze, italijanskog jasmina i korijandera. Elegantna baza kombinuje modernost voćnog akorda sa tradicijom harmonije čipre, ambera i pačulija.

Specifikacija
Brend Annayake
Pol Ženski
Baza (base note) Amber, Pačuli
Srce (middle note) Korijander, Jasmin drvo, Ruža, Tuberoza
Glava (top note) Ribizla crna, Mandarina
Tip mirisa cipre, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
ANNAYAKE je u svoje stručne tretmane ulio najbolje sto imaju da ponude i istok i zapad, postigavši vidljive, trajne performanse uz delikatnu, nežnu negu. Kroz svoju rutinu nege kože, svaka žena otkriva da biti lepa znači osećati se ugodnije uz samu sebe i učiniti vreme svojim saveznikom. Svi japanski rituali za lepotu oslanjaju se na slojevitost, tehniku koju zapadne žene smatraju složenom i tajanstvenom. Slojevi omogućavaju ekskluzivnu, prilagođenu kombinaciju proizvoda za svaku ženu. Koža ponekad može biti istovremeno i dehidrirana i opuštena, obeležena borama i bez sjaja, sklona mašćenju a dehidrirana, a njeno stanje se menja u zavisnosti od sezone, životnih događaja, umora i stresa. Umetnost blagostanja koju predlaže ANNAYAKE oslanja se na prirodno, tradicionalno znanje u kombinaciji sa solidnim i raznovrsnim osnovnim istraživanjima.

ANNAYAKE An`na 100ml EDP Parfemska voda 100ml za žene

Proizvođač: Annayake

Poreklo: Francuska

Uvoznik i distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Decembar 2018. Godina proizvodnje 2018.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i originalni naziv utisnuti na ambalaži.