Gritti Pomelo Sorrento Reed Diffuser - Uniseks osveživač prostorija

Gritti Pomelo Sorrento Reed Diffuser - Uniseks osveživač prostorija

The Different Company Reve Orange - difuzer uniseks poklon set

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 8.880,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
TDC53149
Za cvetnu i puderastu mirisnu atmosferu narandžinog cvata, kreacija Delphine Jelk. Blagost budnog sna. Sjajni odraz poput umirujuće cvetne topline koja vam se širi na licu, sladostrasna mekoća kada se probudite. Ovo spokojstvo ide uz blistavi cvet narandže, uzvišen Ilang-ilangom i ublažen senzualnim tonovima belog mošusa. Raskošan i strastven san u puderastoj čauri.
Specifikacija
Brend The Different Company
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U kompaniji The Different Company znamo da su zemljani parfemi zahtevni i retki, jer za njihovo stvaranje potrebno vreme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo da pretražimo Atlas da pronađemo njegovo kedrovo drvo, odaberemo geranijum stabljike sa ostrva Bourbon, sakupimo prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, sakupimo pačuli iz srca Indonezije ili uberemo ružu Damaska između maja i jula... U kompaniji The Different Compani parfem je stvoren kao umetničko delo. Jedinstven je i slobodan, kapriciozan i delikatan, bez grubosti. Za jednu bocu može biti potrebno sedam stotina hiljada cvetova egipatskog jasmina ili pedeset kilograma latica ruže... Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije potrebno je hiljade trenutaka da bi se na kraju dugog pažljivog i nestabilnog putovanja pojavila neizbežnost parfema, toliko jaka, ali tako krhka.

TDC REVE ORANGE COFFRET 2*100ml HF+ PD+10 WS GIFT SET Gift set 2* 100ml Osveživač za prostoriju unisex

Proizvođač: The Different Company

Poreklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Novembar 2020.

Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu.