Brend meseca

Creed

Parfemska kuća Creed ili House of Creed je autentičan, luksuzni brend posvećen stvaranju originalnih, zanatskih mirisa za žene i muškarce, napravljenih od najfinijih sastojaka i aroma koje svet može da ponudi.

 

Sa razlogom ovaj brend važi za ikonu među luksuznim parfemskim kućama u svetu, jer u parfemima uživaju kupci istančanog ukusa, koji su u potrazi za nečim izvanrednim i dragocenim. Asortiman kompanije čini više od 50 unikatnih parfema, izrađeni sa posebnom pažnjom. Svetski ugled brend je stekao zahvaljujući odabiru najfinijih i izuzetno retkoh sastojaka iz celog sveta i talentu renomiranih parfimera iz celog sveta. Dragoceni sastojci se kombinuju i suprotstavljaju stvarajući nesvakidašnji kontrast. Cvetne arome, slatki začini i sveže šumske note - intrigantno, zavodljivo i sasvim drugačije.

 

 

"Strast ka lepim kreacijama"

Parfimere brenda pokreće strast ka lepim kreacijama i želja da se naprave mirisi koji traju. Upravo poput nasleđa predaka koje traje, Amouage nastoji da napravi svoje nasleđe koje će trajati i nastaviti da živi sve dok postoje oni koji su naklonjeni mirisima. Iz ljubavi prema lepom i raskošnom, posvećuje se posebna pažnja čak i najsitnijim detaljima. Ukoliko ste do sada bili u prilici da vidite ili držite bočicu parfema, zasigurno ste primetili da je reč o obrisima umetnosti. 

 

Ručno izrađene bočice dizajnirane su tako da se sa lakoćom prepozna koji mirisi su namenjeni dama, a koji džentlmenima. Ženski parfemi upakovani su u prepoznatljive bočice napravljene su u obliku palate Ruwi Mosque u Muskatu, “maloj Indiji”. Bočice muških parfema napravljene su u obliku Khanjar-a, ceremonijalnog mača kojeg su tradicionalno nosili muškarci Omana.

 

Fabrika raskoši smeštena u Omanu

Mirisne kreacije Amouage osvojile su simpatije kupaca širom sveta i omogućile brendu da se razvije u čak 80 zemalja širom sveta. Srce proizvodnje ostalo je tamo gde je i počelo da kuca - u Muskatu, državi Oman. Posetioci su uvek dobrodošli u fabriku parfema gde imaju prilike da se upoznaju sa kompletnim zanatskim procesom luksuzne izrade parfema i tajnama arapske parfimerije. 

 

Posetioci napuštaju Oman sa jedinstvenim mirisnim iskustvom i svedoče nenadmašnoj umetnosti, kvalitetu i maštovitosti.

 


Vesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka doneti bolji efekat te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfimerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfimerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u prijatnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premijum kozmetike.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cela kolekcija inspirisana je morskim zvezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...