Annayake Ultratime Lifting Antiwrinkle - Ženska krema za oči

Annayake Ultratime Lifting Antiwrinkle - Ženska krema za oči

Annayake 24H Care Hydratation Continuous Hydratation - Ženska krema za oči

Annayake 24H Care Hydratation Continuous Hydratation - Ženska krema za oči

Annayake Extreme Care - Ženska krema za oči

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 13.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
AN21543

Kontura oka je vrlo krhko područje koje je posebno osetljivo na starenje kože. U ovom predelu koža je tanka, zato što mora stalno da reaguje na kretanje očnih kapaka, spoljne grubosti i stres. Zbog toga joj je potrebna posebna nega kako bi se smanjile sitne i dublje bore i vratio tonus. Extreme Eye Contour Care sadrži koncentraciju moćnih aktivnih sastojaka koji pružaju efikasnu pomoć protiv tragova vremena:
- Architectyl, koji je u stanju da reorganizuje i obnovi mrežu kolagena u dubini kako bi vratio gipkost i čvrstinu licu. 
- Biljni ACA, bioaktivator, koji podstiče proizvodnju kolagena za borbu protiv sitnih i dubljih bora. - Ekstrakt kineskog digitalis korena, koji poboljšava mikro-cirkulaciju na površini kože radi efikasne borbe protiv bora i natečenosti. 
Lagana, rastopljena formula ove ekstremne nege konture oka brzo se apsorbuje i donosi optimalnu hidrataciju kože kroz ekstrakt lišća breskve. 

Specifikacija
Brend Annayake
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
ANNAYAKE je u svoje stručne tretmane ulio najbolje sto imaju da ponude i istok i zapad, postigavši vidljive, trajne performanse uz delikatnu, nežnu negu. Kroz svoju rutinu nege kože, svaka žena otkriva da biti lepa znači osećati se ugodnije uz samu sebe i učiniti vreme svojim saveznikom. Svi japanski rituali za lepotu oslanjaju se na slojevitost, tehniku koju zapadne žene smatraju složenom i tajanstvenom. Slojevi omogućavaju ekskluzivnu, prilagođenu kombinaciju proizvoda za svaku ženu. Koža ponekad može biti istovremeno i dehidrirana i opuštena, obeležena borama i bez sjaja, sklona mašćenju a dehidrirana, a njeno stanje se menja u zavisnosti od sezone, životnih događaja, umora i stresa. Umetnost blagostanja koju predlaže ANNAYAKE oslanja se na prirodno, tradicionalno znanje u kombinaciji sa solidnim i raznovrsnim osnovnim istraživanjima.

ANNAYAKE EXTREME CARE EYE CREAM 15ml

Krema oko ociju 15ml za zene

Proizvođac: Annayake

Poreklo: Japan

Uvoznik i distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin bunar 54, Beograd

Uvoz: Decembar 2020. Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja.

Sastav: Oznacen na ambalazi Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.