Annayake Ultratime Lifting Antiwrinkle - Ženska krema za oči

Annayake Ultratime Lifting Antiwrinkle - Ženska krema za oči

Annayake 24H Care Hydratation Continuous Hydratation - Ženska krema za oči

Annayake 24H Care Hydratation Continuous Hydratation - Ženska krema za oči

Annayake Extreme Care - Ženska krema za oči

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 13.200,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
AN21543

Kontura oka je vrlo krhko područje koje je posebno osetljivo na starenje kože. U ovom predelu koža je tanka, zato što mora stalno da reaguje na kretanje očnih kapaka, spoljne grubosti i stres. Zbog toga joj je potrebna posebna nega kako bi se smanjile sitne i dublje bore i vratio tonus. Extreme Eye Contour Care sadrži koncentraciju moćnih aktivnih sastojaka koji pružaju efikasnu pomoć protiv tragova vremena:
- Architectyl, koji je u stanju da reorganizuje i obnovi mrežu kolagena u dubini kako bi vratio gipkost i čvrstinu licu. 
- Biljni ACA, bioaktivator, koji podstiče proizvodnju kolagena za borbu protiv sitnih i dubljih bora. - Ekstrakt kineskog digitalis korena, koji poboljšava mikro-cirkulaciju na površini kože radi efikasne borbe protiv bora i natečenosti. 
Lagana, rastopljena formula ove ekstremne nege konture oka brzo se apsorbuje i donosi optimalnu hidrataciju kože kroz ekstrakt lišća breskve. 

Specifikacija
Brend Annayake
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Pregledate:Annayake Extreme Care - Ženska krema za oči
Vaša ocena
ANNAYAKE je u svoje stručne tretmane ulio najbolje sto imaju da ponude i istok i zapad, postigavši vidljive, trajne performanse uz delikatnu, nežnu negu. Kroz svoju rutinu nege kože, svaka žena otkriva da biti lepa znači osećati se ugodnije uz samu sebe i učiniti vreme svojim saveznikom. Svi japanski rituali za lepotu oslanjaju se na slojevitost, tehniku koju zapadne žene smatraju složenom i tajanstvenom. Slojevi omogućavaju ekskluzivnu, prilagođenu kombinaciju proizvoda za svaku ženu. Koža ponekad može biti istovremeno i dehidrirana i opuštena, obeležena borama i bez sjaja, sklona mašćenju a dehidrirana, a njeno stanje se menja u zavisnosti od sezone, životnih događaja, umora i stresa. Umetnost blagostanja koju predlaže ANNAYAKE oslanja se na prirodno, tradicionalno znanje u kombinaciji sa solidnim i raznovrsnim osnovnim istraživanjima.

ANNAYAKE EXTREME CARE EYE CREAM 15ml

Krema oko ociju 15ml za zene

Proizvođac: Annayake

Poreklo: Japan

Uvoznik i distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin bunar 54, Beograd

Uvoz: Decembar 2020. Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja.

Sastav: Oznacen na ambalazi Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.