Bellefontaine Cellstemine Night Renaissance Elixir - Uniseks koncentrat za lice

Bellefontaine Cellstemine Night Renaissance Elixir - Uniseks koncentrat za lice

Bellefontaine Anti oxidant Vitamine C Drops - Uniseks koncentrat za lice

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 54.000,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
BEL61227
Ovaj tretman, koncentrisan u vitaminu C sa snažnim antioksidativnim svojstvima, efikasno se bori protiv starenja kože i stimuliše proizvodnju kolagena. Njegov intenzivan efekat zaglađivanja vidljivo i trenutno smanjuje fine linije i bore, ostavljajući kožu neverovatno mekom, svilenkastom i osvetljenom.
Specifikacija
Brend Bellefontaine
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Peter Yip, tvorac kompleksa Edelgen®, osnovao je Bellefontaine 2006. godine u Henniez-u u Švajcarskoj. Bellefontaine je napravio izuzetan put od jedne lokalne švajcarske prodavnice do jednog od najekskluzivnijih svetskih brendova lepote. Peter Υip, veliki esteta iz važne porodice u Hong Kongu, odrastao je okružen umetnošću. Od ranog detinjstva, Peter Yip se upoznao sa lepotom žena diveći se slikama svog oca, umetnika, gospodina Ping-Sum Yipa. Njihov savršen sklad naterao ga je da sanja o večnoj mladosti. Kao rezultat toga, zainteresovao se za kozmetologiju. Peter Yip živi u Švajcarskoj više od četrdeset godina i za to vreme je stekao renome u svetu kozmetike osnivanjem prestižnih švajcarskih brendova širom azijskog kontinenta. Strastveno zaintrigiran hiljadugodišnjim svojstvima tradicionalnih kineskih biljaka i fasciniran bogatstvom flore koja ga je okruživala u Švajcarskoj; vodio ga je holistički pojam: globalni, totalni pristup lepoti i mladosti.
BELLEFONTAINE ANTI-OXIDANT VITAMINE C DROPS 50 drops 17ml W.CONCENTRATE C vitamin u kapima, protiv bora za žene Proizvođac: Bellefontaine Poreklo: Švajcarska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja: 12 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.