Floris No 89 - Muška toaletna voda

Floris No 89 - Muška toaletna voda

Floris 71/72 - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cena već od 21.600,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
FL49839
Ovaj parfem nastao je u saradnji sa engleskim proizvodjacima luksuzne odece za muškarce, Turnbull & Asser i nazvan po njihovoj vodećoj lokaciji u ulici Jermyn 71/72 . Ovaj sveži, drveni i hrabro aromatični miris stvoren je da iskoristi jedinstvo koje dele ove dve institucije: ulice Jermin, i stilizovani, uviđavni kupci koji se vraćaju u te prodavnice u Londonu. Miris za muškarca koji je samouveren, a potcenjen, elegantan, a opet ekscentričan - za modernog džentlmena koji više nije definisan. Ovaj miris je simbol preuređenja u muškom izboru mode i stila.
Specifikacija
Brend Floris
Pol Muški
Baza (base note) Drvenasta ambra, Miris tamjana, Sandalovina
Srce (middle note) Perunika, Jasmin, Kleka, Agar
Glava (top note) Bergamot, Kleka, Mandarina
Tip mirisa aromatični, drvenasti
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Floris London parfemska kuća osnovana je 1730. godine i najstariji je proizvođač parfema na svetu. Bezvremenska i elegantna kompanija još je u porodičnom vlasništvu i sada je u osmoj generaciji kojom upravljaju potomci njenog osnivača, Juana Fameniasa Florisa. Floris London pruža beskompromisne mirise za moderne generacije. Najstariji samostalni porodični parfimer na svetu i jedini imenovani parfimer za njeno veličanstvo Kraljicu, Floris je originalna i autentična parfemska kuća. Kuća Floris predstavlja ženske i muške mirise, proizvode za negu kože i dodatni pribor visokog kvaliteta. Čvrsto usidren u svojoj dugoj tradiciji i porodičnoj istoriji, ali uvek otvoren za sadašnjost i budućnost, ime Floris danas predstavlja poželjne proizvode koji spajaju tehničko znanje, kvalitet i individualnost. Kreacije privlače sve koji cene bezvremenski stil i ekskluzivnost.

FLORIS 71/72 EDP 100ml Parfemska voda u spreju za muškarce

Proizvođač: Floris

Poreklo: Velika Britanija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Novembar 2020.

Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja

Sastav: Označen na ambalaži.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kozu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode.

Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.

Ostali proizvodi istog brenda!