Annayake Tomo - Muška toaletna voda

Annayake Tomo - Muška toaletna voda

Annayake Pour Lui - Muška toaletna voda

Annayake Pour Lui - Muška toaletna voda

Annayake Kimitsu - Muška toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
AN26190
Eksplozija začina i drveta, pojačana vetiverom i mošusima. Toaletna voda koja je duboko živahna i nezaboravna. KIMITSU za muškarce otvara se elegantnom simbiozom blistavih citrusa začinjenih odvažnom biberastom notom koja nas vodi u senzualno začinjeno srce koje se savršeno stapa sa dimnim tonovima. Ove duboko muške note oživljene su svežinom nerolija. U osnovnim notama, KIMITSU FOR HIM otkriva svoje tajne: note ambera se mešaju sa nežnim drvećem, što ostavlja izrazito muški trag mirisa.
Specifikacija
Brend Annayake
Pol Muški
Baza (base note) Amber, Kedar, Mošus, Vetiver
Srce (middle note) Aromatični začini, Yerba mate, Neroli
Glava (top note) Crni biber
Tip mirisa drvenasti, začinski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
ANNAYAKE je u svoje stručne tretmane ulio najbolje sto imaju da ponude i istok i zapad, postigavši vidljive, trajne performanse uz delikatnu, nežnu negu. Kroz svoju rutinu nege kože, svaka žena otkriva da biti lepa znači osećati se ugodnije uz samu sebe i učiniti vreme svojim saveznikom. Svi japanski rituali za lepotu oslanjaju se na slojevitost, tehniku koju zapadne žene smatraju složenom i tajanstvenom. Slojevi omogućavaju ekskluzivnu, prilagođenu kombinaciju proizvoda za svaku ženu. Koža ponekad može biti istovremeno i dehidrirana i opuštena, obeležena borama i bez sjaja, sklona mašćenju a dehidrirana, a njeno stanje se menja u zavisnosti od sezone, životnih događaja, umora i stresa. Umetnost blagostanja koju predlaže ANNAYAKE oslanja se na prirodno, tradicionalno znanje u kombinaciji sa solidnim i raznovrsnim osnovnim istraživanjima.

ANNAYAKE Kimitsu 100ml EDT

Toaletna voda 100ml za muskarce

Proizvođac: Annayake

Poreklo: Francuska

Uvoznik i distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin bunar 54, Beograd

Uvoz: Decembar 2018. Godina proizvodnje 2018.

Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja.

Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.