Amouage Reflection - Muška parfemska voda

Amouage Reflection - Muška parfemska voda

Amouage Journey - Muška parfemska voda

Amouage Journey - Muška parfemska voda

Amouage Portrayal - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
AM45898
Amouage Portrayal muška parfemska voda je oličenje luksuza i ekskluzivnosti. Priuštite sebi miris koji će vas učiniti apsolutno jedinstvenim gde god da se nalazite. Aromatičan, drvenast miris za elegantnog muškarca, pogodan za svakodnevno nošenje kao i za posebne prilike.
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Muški
Baza (base note) Klekino ulje
Srce (middle note) Vetiver
Glava (top note) Lišće ljubičice
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
"Amouage crpi inspiraciju iz bogate i raznovrsne baštine svog mesta porekla - Sultanata Omana. Brend je osnovao 1983. godine Njegova ekselencija Saiiid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, član omanske kraljevske porodice, na osnovu svoje odluke da oživi slavu arapskih mirisa. Filozofija brenda je stvaranje parfema sa istinskom umetničkom vrednošću. Amouage strogo bira samo najbolje egzotične sastojke, uključujući srebrni tamjan iz Omana, jedinstvenu Omansku ružu i mirtu. Niš parfemi kompanije Amouage sastavljeni su u Grasseu, u Južnoj Francuskoj, koji se smatra svetskom prestonicom parfema i na taj način daje garanciju najviših standarda. Parfemi zatim putuju u Oman na proizvodnju, gde maseracija sastojaka traje oko dva meseca. Za kraj, svi Amouage parfemi prolaze provere najvišeg kvaliteta i pakuju se gotovo isključivo ručno."
AMU PORTRAYAL 50ml EDP Parfemska voda 50ml za muškarce Proizvođac: Amouage Poreklo: UK Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Decembar 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.