Tiziana Terenzi Aer Ata Osmosis - Uniseks osveživač prostorije

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

8.160,00 RSD
Dostupnost: Na stanju
SKU
028098
U kompletu se nalazi posuda, inovativni porcelanski štapić koju je patentirala Tiziana Terenzi, kao i luksuzno obrađeni crni štapići bambusa uz levak za dopunu mirisa. Pakovanje ne sadrži miris. Dimenzije: 70 x 70mm, visina 115 mm.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Pregledate:Tiziana Terenzi Aer Ata Osmosis - Uniseks osveživač prostorije
Vaša ocena
"Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su samo za one koji vole potpuno da se udube u život, neustrašivo doživljavajući njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajner i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njena sofisticiranost i ljubav prema ""prelepoj eleganciji"" izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzijevog umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnije ručno-duvano italijansko staklo, drvene umetke ili zatvarače od retkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovedač, njegova filozofija je da ""sastavlja lepotu"". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom sveta na mnogim putovanjima. "
TT SMALL GLASS AER ATA OSMOSIS RD,SB,SCS ROOM R. Parfimisani osveživač prostorija unisex Proizvođač: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Decembar 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 18meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.